NIKO NE PODRŽAVA IVANA I JELENU: Marinković se posvađao sa sestrom, a onda otkrio da li će ostati u vezi sa Ilićevom!
Foto: Printscreen/Happy

PRIZNANJE

NIKO NE PODRŽAVA IVANA I JELENU: Marinković se posvađao sa sestrom, a onda otkrio da li će ostati u vezi sa Ilićevom!

Rijaliti -

Ivan Marinković progovorio je o svom odnosu sa Jelenom Ilić, ali i zašto ga sestra ne podržava da bude sa učesnicom u vezi. On je odgovorio na mnoga pitanja koja su zanimala sve.

Tvoja sestra je javno priznala da ne podržava tvoju vezu sa Jelenom Ilić. Zabranio si joj da se javlja u program, nakon čega ste se žučno raspravljali. Da li se sada kaješ?

- Siguran sam da itekako prati Parove, ja to najbolje znam. Zbog cele zavrzlame koja se napolju odvija, pala je pod nečiji uticaj, jer je to samo nastavak njenog nerviranja još od prošle sezone. Ovo je retka situacija da ona ne podržava moju vezu i to mi je baš čudno. Kajem se zbog ružnih reči koje sam joj uputio. Na moju vezu sa Jelenom niko neće uticati, a moja sestra više ne mora da se uključuje.

foto: Happy screenshot

Jelenina sestra Jovana bila je i više nego surova prema tebi. Kasnije se uključila i Jelenina majka koja takođe ne podržava vašu vezu.

- Za Jeleninu sestru znam da nije za našu vezu, a sada vidim da ni ostatak porodice nije za to. Njena najbolja drugarica nije oprala moje stvari, pa je i to pokazatelj netrpeljivosti prema meni. Veoma malo me je pogodilo sve to, samo iz razloga što je lepši osećaj kada imaš kompletnu podršku. Najvažnija mi je Jelenina ljubav i nekako sam siguran da sve ovo samo jača našu vezu.

foto: Printscreen/Happy

Mnogi su prokomentarisali da ti je bilo drago zbog svih dešavanja jer si cele večeri bio u centru pažnje, u čemu je prednjačio Nikola Lakić. Da li si spreman toliko daleko da ideš, kako bi stigao do prvog mesta?

- Pa ako neko ne koristi te pokvarene stvari i ako nekome ne treba taj vid guranja u prvi plan, onda sam to ja. Za soma Lakića me ne čudi ništa, jer upravo on koji je izgubljen u prostoru, pokušava na sve načine pokušava da sebe ubaci u centar zbivanja, kopirajući sve fore, kako moje, tako i nekih bivših dobrih takmičara. Hoću da pobedim!

foto: Printscreen Happy

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja