Najnovije vesti

COBE SE KAJE ŠTO JE IKADA PROGOVORIO SA MARIJANOM: Voleo bih da vratim vreme, ne znam ko je hteo da ZAKUVA tu priču! Evo kako je na sve reagovala njegova ŽENA!
Foto: Damir Dervišagić, Ana Paunković

INTERVJU

COBE SE KAJE ŠTO JE IKADA PROGOVORIO SA MARIJANOM: Voleo bih da vratim vreme, ne znam ko je hteo da ZAKUVA tu priču! Evo kako je na sve reagovala njegova ŽENA!

Rijaliti

Slobodan Batjarević Cobe napustio je rijaliti proteklog vikenda, a kako se moglo zaključiti, zbog toga mu nije žao. Njegov boravak u rijalitiju obeležila je priča koju je imao sa Marijanom Zonjić, a pevač je otvorio dušu i progovorio o svom životu pred milionskim auditorijumom.

foto: Printscreen Pink

"Kod mene još uvek traje euforija, ne mogu da verujem da sam kući, da sam pored Ane i moje dece. Juče sam ceo dan prespavao, sad se vraćam lagano, danas mi je rođendan, pa sa porodicom idem u kupovinu, da uzmemo sve što nam treba i večeras mi dolaze prijatelji, kolege, rodbina, da proslavimo. I baš mi je drago što se tako zalomilo da budem kući za rođendan", rekao nam je Cobe na samom početku.

Cobe ističe da je generalno zadovoljan svojim učešćem u Zadruzi, ali da se kaje što se družio sa Marijanom:

foto: Printscreen

"Ja sam generalno zadovoljan svojim boravkom, osim dela kada je u pitanju Marijana i sve što je bilo sa njom. Kajem se što sam se družio sa Marijanom i kad bih mogao da vratim vreme, ne bih to uradio. U rijalitiju je svako mogao svašta da priča, a ovo je realan život. Ne znam ko je hteo da zakuva tu priču i pokušavao nešto, ali me i ne interesuje. Ja sam znao da moja Ana ništa nije zamerila čim je došla u studio i zagrlila me i poljubila. Meni su Ana i moja deca najbitniji, sve ostalo me ne interesuje i što se tiče Marijane, stavio sam tačku na tu priču sa njom."

"Luna će sigurno pobediti i ona zaslužuje pobedu. Ona je jedno divno, neiskvareno biće, ja sam bio u Zadruzi nešto više od dva meseca i video sam kakva je osoba i stvarno mislim da je ona zaslužila da pobedi", dodao je Cobe.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink, Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...