KONFLIKT

LUNA I DRAGANA ZARATILE ZBOG MARKA MILJKOVIĆA, ĐOGANIJEVA NAPALA ZADRUGARKU: Napolju imaš muža, švalera, dečka i ko zna šta još! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani je ušla u žestoku raspravu kada je za stolom, pred svim zadrugarima, priznala da je osetila ljubomoru od strane Dragane Mitar, a sve zbog Marka Miljkovića koji se Đoganijevoj i te kako dopao, zbog čega sve više vremena provodi sa njim.

"Ja ne pravim iste greške, opusti se, molim te", rekla je Dragana.

foto: Printscreen

"Pravi se svetica, a znaju svi da nije. Volim poštene i moralne što mi pridikuju. Ti takve greške praviš spolja. Ti si asocijalna i negativna si, ti nikome nisi pružila priliku da popričate. Zato si me i nominovala, zbog Marka. Ti imaš problema u svom braku i sa svojim mužem, jer ti on ne pridaje mnogo pažnje. Imaš i muža i švalera i još jednog dečka i ko zna šta još. Ja sam samo rekla da osećam ljubomoru sa tvoje strane! Rekla si mu da ćeš da mu lupiš šamar, jer je ležao pored mene, to sam čula", rekla je Luna.

"Ajde isperi se, imaš vremena do juna. To nije tačno, nećeš ti meni da određuješ neke stvari, ne možeš ti da me nerviraš ovde", rekla je Dragana.

foto: Printscreen

Kasnije je Dragana prozivala Lunu zbog njenog zdravstvenog stanja, pa i toga što pije tablete.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja