OTVORILA DUŠU

SADA JE MINA NA MOM MESTU, A NEĆU SE VIŠE SVAĐATI SA LJUBOM: Aleksandra Subotić otvoreno o majci, ocu, ali i TRUDNOĆI Ivane Vrbaški! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić govorila je o veridbi svog oca Karađorđa sa Ivanom Vrbaški, koji se trenutno sa njom nalazi u rijalitiju.

Ona je istakla kako ne želi da se svađa sa svojim ocem, ali i da ima osećaj da ju je on zamenio Minom Vrbaški.

foto: Printscreen

"Ja sam rekla da ne želim da se svađamo više. Posle toga sam prišla da razgovaram, on me je odbio. Nakon toga nismo ušli u bilo kakvu raspravu. Juče sam mu dala novac za žurku i to je to. Zaista nemam neku veliku konverzaciju sa njim, i meni je zbog toga krivo. Imam osećaj da me je zamerio sa Minom. Podržala sam to da su u vezi i da to ide sporo. Ja ne znam ko je ona. Kako je mogao to tako da mi uradi i ona da mi kaže da ja treba da izađem ako ne podržavam?! Ja, ako imam muškarca sa detetom, ja moram da razumem to njegovo dete. Ne moram da ga volim, ali moram da se postavim drugačije, da ne povredim dete", rekla je Aleksandra.

Bane je, takođe, pomenuo i Aleksandrinu majku Ljubu Pantović, sa kojom bi Aleksandra pokušala da izbegne svađu, ukoliko bi joj se ponovo pružila prilika da je sretne.

"Poštedela bih se svađa, hoću da se pokažem u drugom svetlu. Znam da se nametnem i ne plašim se nikoga. Mislim da je to dovoljno da bilo ko mene podrži", rekla je Aleksandra, pa je spomenula Davida i otkrila kako bi njen partner reagovao kada bi je sreo.

foto: Printscreen

"On je emotivan i volela bih da on to maksimalno iskulira. On mora da se trudi da je iskulira", rekla je ona.

Bora je Aleksandru takođe upitao kako komentariše spekulacije da je Ivana Vrbaški u drugom stanju sa njenim ocem Karađorđem.

"Ivana je rekla kako sam ja folirant i da nisam bila prijatelj. Imajući u vidu da njena majka ima takvo ponašanje, zašto bi se ja družila sa Minom? Volela sam je i verovala sam joj. Sama je rekla da se oseća kao kuče. Što se tiče bebe, to je jako stresno za mene. Zaista ne znam, veridba mi je mnogo, ne želim da razmišljam o tome", rekla je Aleksandra o navodnoj trudnoći Ivane Vrbaški.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track