SVAĐA

GOLUBOVIĆEVA STALA NA STRANU LUNE ĐOGANI: Ona sa Slobom kao da je bila u BRAKU! Lepi Mića počeo da PSUJE i vređa, odmah prekinuo Jelenu! (VIDEO)

Rijaliti -

Nastala je velika svađa u rijalitiju kada je Dragana Mitar iznela kako je bila sa oženjenim čovekom, koji se zbog nje razveo, a pre nekoliko dana je kritikovala Lunu zbog odnosa sa Slobom. U priču se umešao i Lepi Mića, pa onda i Jelena Golubović.

foto: Printscreen

"Ja sam završila u braku, imam dete sa tim čovekom, a on se zbog mene razveo. Luna nije ostala sa Slobom", rekla je Dragana, dok je Luna dobacivala.

U njihovu raspravu umešao se Lepi Mića, sa kojim se posvađala Jelena Golubović, koja je branila Lunu, jer smatra da ništa loše nije učinila.

"Luna je bila sa Slobom, kao da je u braku, ništa nije drugačija od ove devojke. Oni nisu bili zajedno dok je on bio sa Kijom. Ovde je jedini negativac Mića, a svi pokušaju da Lunu naprave negativnom", rekla je Jelena.

foto: Printscreen

"Obe su radile istu stvar, to sam hteo sve vreme da kažem. Brak je brak", rekao je Mića, koji je kasnije nastavio da vređa Golubovićevu.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track