NEOBIČNA POZADINA BATINANJA U VILI! Lakić siguran: Ivan Marinković je sam sebi NANEO POVREDE! EVO ZAŠTO!
Foto: Happy screenshot

ŠOK

NEOBIČNA POZADINA BATINANJA U VILI! Lakić siguran: Ivan Marinković je sam sebi NANEO POVREDE! EVO ZAŠTO!

Rijaliti -

Ivan Marinković i Đorđe Tomić imali su ćestoki obračun usred vile "Parova", nakon kojeg je Baki B3 izvukao deblji kraj pokušavajući da spreči fizičko nasilje.

"Nemam ja nikakav problem sa Ivanom, kao što mnogi komentarišu. Mene je Šmizla napala, jer sam se ja sinoć obratio Ivanu, pokušao da ga smirim, a Lakiću nisam reč rekao... Svako ovde odgovara za svoje postupke, ja nasilje ne podržavam. Nisam stao ni na čiju stranu, ali je činjenica da Marinković traži batine. Žao mi je što je Đole tako odreagovao, ali Bože moj. Izvukao sam deblji kraj jer sam budala koja je pokušala da ih obuzda", izjavio je Baki tim povodom.

S druge strane, Nikola Lakić, Marinkovićev večiti ljuti neprijatelj, tvrdi da je sve to bilo smišljeno, a evo i sa kojim razlogom.

"Ja sam to osetio", počeo je on, ističući da je znao da će među njima dvojicom doći dookršaja, pa nastavio: "Pre neki dan sam rekao Đoletu da će ga isprovocirati. Ivanu je on bio meta od samog početka".

"Ivan je na sve spreman, verujte mi. Ruku dajem da je on jutros sam sebe povredio, udario sebe u snu, kako bi Đoleta kasnije izbacili. Pa da je stvarno dobio batine seo bi u neki ćošak, držao led na usni i ćutao, a on je ustao i provocirao sve redom, govoreći - 'ajde, ko je sledeći", kaže Lakić.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track