DIKA U VELIKOM INTERVJUU ODGOVORIO NA ILIJANINE ŽESTOKE PROZIVKE: Ona je bila nepismena, ja sam od nje napravio DAMU!
Foto: Happy screenshot

BEZ DLAKE NA JEZIKU

DIKA U VELIKOM INTERVJUU ODGOVORIO NA ILIJANINE ŽESTOKE PROZIVKE: Ona je bila nepismena, ja sam od nje napravio DAMU!

Rijaliti -

Vladimir Zečević Dika, iako trenutno u Pragu, izdvojio je malo vremena i odgovorio na prozivke bivše devojke Ilijane Vagić, koja i dalje boravi u luksuznoj vili "Parova" u Zemunu. Ona je, naime, istakla kako zna da on nju još uvek nije preboleo te da sve radi samo da je ponizi i bude popularan, što je nešto što je uvek želeo da bude. Ti komentari nisu isprovocirali Diku, ali ga svakako jesu naveli na žestok odgovor.

"Ona je bila nepismena, nevaspitana... Od nje sam napravio damu! Ja sam je učio kako bi trebalo da se ponaša. Umesto da mi bude zahvalna na tome, ona i dalje priča gluposti. Ilijana se spremala pred ulazak u rijaliti, dugo je pratila šta se tamo dešava i kako. Ona vrlo dobro zna gde su kamere i sve što radi, radi planski, a u centru je pažnje samo kada se ja pojavim", ističe on.

foto: Happy screenshot

Na pitanje šta je po njegovom mišljenju Vagićeva pokazala svojim dosadašnjim učešćem u vili, Dika odgovara:

"Mojim ulaskom u vilu ona je uništena. Pokazala je i dokazala da je veliki lažov, manipulator, nasilnik, nema krakter... Pa ona je pre ulaska pričala kako nikada ne bi bila sa mlađim dečkom, kad ono, međutim... Pa ona nema sa kim nije bila do sad! Tu se neće zaustaviti. Ne bi me čudilo da ima seks i sa Marinkovićem, iako su bili u lošim odnosima", kaže on.

Vladimir isiče da prema Ilijani ne gaji emocije, kao i da se ljubav ugasila onog trenutka kada je ona ušla u rijaliti.

"Imam devojku od avgusta, ja sam srećan čovek sada. Ta devojka me ne zanima. Ona je ravna linija za mene... Ja sam dzedaj, a ne ona", zaključio je on.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track