Najnovije vesti

NEVIĐENI SKANDAL NA SLAVSKOM RUČKU! Izvređala Neveninu majku najstrašnije: Samo znaš da jedeš, bezbožnice! VENDI IM DRŽALA SLOVO!
Foto: Happy screenshot

GALAMA

NEVIĐENI SKANDAL NA SLAVSKOM RUČKU! Izvređala Neveninu majku najstrašnije: Samo znaš da jedeš, bezbožnice! VENDI IM DRŽALA SLOVO!

Rijaliti

Nevena Kalaver i Igor Pavlović obeležavaju Đurđic u vili "Parova", ali izgleda da ni slavski dan nije mogao da prođe bez incidenata. Naime, nakon što je Alja odbila da prisustvuje slavskom ručku, zbog uvreda upućenih na račun njene porodice od strane voditeljke Vendi, Dina Galorini se nije libila da žestoko odbrusi Neveninoj majci.

"Vidi ovu, što ni kolače nije donela za svoju slavu... Kakva si ti domaćica, došla samo kako bi se najela. Sram te bilo! Znaš da jedeš i da mene ogovaraš u dvorištu, a ne znaš slavske običaje, bezbožnice", rekla joj je Dina.

Alja je drsko odbrusila Galorinijevoj, upozorivši je da joj se ne približava i da je ne blati, jer će u tom slučaju i ona progovoriti.

"Šta si radila u Barajevu? Znaš da tamo imam prijatelje, nemoj da progovorim", pretila je ona.

foto: Happy screenshot

Podsetimo, Vesna Vukelić Vendi očitala je bukvicu porodici Kalaver o običajima, kao i o tome kako se zaista proslavlja slava, jer kako navodi, ni pored toga što slavu slave već punih 50 godina, nisu naučili šta je dozvoljeno a šta ne uoči svetog dana.

Većina takmičara vođena Ivanom Marinkovićem javno je optužila Vendi za bogohuljenje.

"Ti koja se predstavljaš za veliku vernicu, posećuješ redovno crkvu, ovako nešto da izgovaraš pre upaljenom slavskom svećom? Napala si i majku i devojku koja danas proslavljalu porodičan dan, sram te bre bilo", rekao joj je Ivan.

Jelena Ilić i Ilijana Vagić brzo su se nadovezale.

"Sramota me je što sam osuđena da na današnji dan sedim sa pojedinim ljudima za istim stolom. Ovo što ste priredili je sramotno, a Vendi me je šokirala", rekla je Jelena.

Vendi se nije mnogo obazirala na oprečne komentare učesnika rijalitija, već im je uputila savet, rekavši da bi kao pravi vernici trebalo da ispoštuju slavu i da na današnji dan ne ogovaraju nju u dvorištu, već da u miru provedu svečani ručak.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...