Najnovije vesti

au!

KARMA JE ČUDO! MILJKOVIĆ ISPALIO MAJU, A SADA GA DRAGANA MITAR ODUVALA: Na pitanje da li joj nedostaje, zadrugarka je KAZANOVU ukanalila kao ni jedna pre! (VIDEO)

Rijaliti

Zadrugari su igrali "Igru istine", pa je Miljanu Kulić interesovali da li Dragani Mitar nedostaje Marko Miljković, jer je kako kaže videla da ga pogledom prati i da li planira da se pomiri sa njim. 

"Ne nedostaje mi, lepo mi je sa mojim drugaricama, družim se i ovako, preživeći, mnogo mi je teško. Šalim se", bila je lucksta Dragana. 

foto: Printscreen

Ali Kulićeva nije odustajala pa je zahtevala odgovor na pitanje da li će se pomiriti. Međutim, ona je svojim hladnim odgovorom totalno oduvala Marka, pa je on samo stavio ruku na usta glumeći da mu je svejedno. Oštra i bez pardona Dragana je rekla da ne želi da se pomire: 

"Neću da se pomirim, neću da se izvinim, nikomi ne nedotaje i to je to. Boli me neka stvar". 

foto: Printscreen

Inače, Maja Marinković dobila je korpu od Marka iako su se par dana muvali, a onda završili u krevetu, nakon čega je Miljković izjavio da među njima "nema hemije". To mu nije bilo dosta, pa je kasnije još gore ukanalio. Naime, Marinkovićeva je na nagovor Kulićeve javno za stolom priznala da su njih dvoje imali seks, a na to je Marko toliko burno reagovao pa cimerku nazvao "smećarkom" zbog toga što se ponizila i "pohvalila se" time pred svima. 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...