ONA JE BILA SVEDOK LUNINOG NERVNOG SLOMA: Blogerkinu dramu gledala je nacija, a sada otkriveno kako je to IZGLEDALO U KUĆI!
Foto: Prointscreen

saznajemo

ONA JE BILA SVEDOK LUNINOG NERVNOG SLOMA: Blogerkinu dramu gledala je nacija, a sada otkriveno kako je to IZGLEDALO U KUĆI!

Rijaliti -

Pop pevačica Rialda sinoć je bila jedna od gošći na žurki u rijalitiju "Zadruga". Mnogi su željno iščekivali šta će se desiti jer je Sloba Radanovićprvi put ušao u drugu sezonu da peva na zabavi, a dešavanja su na kraju bila burna.

Rialda je otkrila svoje utiske nakon svega što je sinoć videla na imanju u Šimanovcima:

"Bilo je dramatično malo na žurki. Emocije su bile pomešane, ali sve u svemu, ja sam se lepo provela", rekla je Rialda.

Pošto je imala prilike da vidi kako imanje u Šimanovcima izgleda i uživo, upitana je da li bi bila spremna da uđe u rijaliti kao takmičarka:

"Za sebe kažem da sam psihički mnogo jaka i da retko kada dozvolim sebi, a i bilo kome da pređe moj prag tolerancije i smirenosti. Međutim, emocije su tamo dosta izražajnije s obzirom na to da je zatvoren prostor i jedan duži vremenski period u kom ne možeš uvek da ostaneš 100 odsto pribran. Samim tim, nisam sigurna ni kako bih se snašla i da li bih izdržala, jer nisam nikada ranije imala dodira sa sličnim ili istim okolnostima", navela je pevačica.

Sinoćnu žurku obeležila je drama i histerija Lune Đogani zbog Slobe Radanovića. Rialda je prokomentarisala kako joj je izgledalo ponašanje blogerke:

"Što se Lune tiče, ne mogu tu mnogo da komentarišem. Ne poznajem je, pa je samim tim nezgodna tema. Kao žena, u neku ruku je razumem jer ona je zaljubljena i vrlo teško vlada svojim emocijama. Ako mene pitate, ja bih situaciji potpuno drugačije pristupila, ali ipak smo mi svi ljudi za sebe", rekla je Rialda i dodala:

"Meni je Lune jako žao, čak i ako je na poznajem, nije jednostavno gledati taj prizor. Mislim da je rano ušla u rijaliti nakon svega i da je možda trebalo više vremena da ostavi da se neke stvari slegnu, ali otom potom. Mlada je ona i proći će. Sve prođe."

foto: Printscreen

Kurirr.rs, Nemazabranjenih / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track