u toku razgovora se rasplakala

SMATRA DA JE USPEŠNO PREGURALA ŽURKU! Atmosfera je bila mrtva, svi su BLENULI u Slobu kao da je VANZEMALJAC, a ja sam ih pozvala da đuskamo... (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani progovorila je o dešavanju koje se odigralo pri gostovanju Slobe Radanovića u Imaginarijumu. Na pitanje kako je pregurala, odgovorila je da smatra da je bilo uspešno, iako su svi bili svedoci nervnog sloma koji joj se desio po pevačevom odlasku.

"Smatram da sam uspešno pregurala žurku, ponosna sam na sebe. Računam da to dok je on bio tu. Dala sam sve od sebe da se ne vidi da mi je bilo teško. Igrala sam, đuskala, ja sam ta koja je na početku napravila atmosferu koja je bila mrtva. Svi su stojali u mestu i gledali u njega kao da je neki vanzemaljac. I ja sam povukla ljude u prvi red, jer je bila jako neprijatna situacija unutra"

foto: Printscreen

"Da tebe nije bilo žurka bi propala", rekla je Miljana.

"Zašto mi to govoriš? Zašto si ironična?"

"Napadala si Noru da je gledala u SLobu. Da li je tebi jasno da ti dečka ne zanimaš? Bilo mi je žao tebe, ali dečko neće da bude sa tobom. Ili glumiš ili si nenormalna"

Miljanine reči bile su žestoke po blogerku, koja je u trenutku briznula u plač, te je momentalno napustila sastanak sa voditeljem.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track