IVAN MARINKOVIĆ DEFINITIVNO RASKINUO SA DEVOJKOM: Ti se samo poigravaš! Ilićeva se odmah posvađala sa ukućankom koja je KRIVA ZA SVE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

SVAĐA USLEDILA

IVAN MARINKOVIĆ DEFINITIVNO RASKINUO SA DEVOJKOM: Ti se samo poigravaš! Ilićeva se odmah posvađala sa ukućankom koja je KRIVA ZA SVE! (FOTO)

Rijaliti -

Ivan Marinković i Jelena Ilić više nisu zajedno. Ovaj par imao je više nego turbulentnu vezu, a taman što su se izborili sa osudom i lošim komentarima svojih cimera, novi problemi uzdrmali su njihov odnos.

Naime, njihova veza našla se u krizi, kada je Jelenina sestra javno iznela svoje mišljenje o budućem zetu. Oprečni komentari gledalaca, ali i njihove porodice, pogodili su i Jelenu i Ivana, ali je delovalo da će se nakon toga više zbližiti.

foto: Printscreen

Međutim, ljubomora je sve prisutnija u njihovom odnosu, a kod Marinkovića se probudilo i nepoverenje. U toku ranih jutarnjih časova došlo je do nove svađe između golupčića, a onda je Ivan sasuo sve u lice svojoj lepšoj polovini:

"Ja tek sada kapiram da ti nikoga nisi ni volela, ti se samo poigravaš. Da ti je stvarno stalo do mene, ti ne bi izdržala da ne razgovaraš sa mnom po dva dana. Nemam više reči za tebe. Uzalud sva moja ljubav i trud", rekao je on.

Kasnije se Jelena posvađala sa cimerkom Dinom Galorini, kojoj je Ivan pričao o Jeleni iza leđa.

foto: Happy screenshot

"Šta je bilo krezava? Pogledaj se na šta ličiš i kakve su ti to bubuljice po licu", rekla je Dina.

"Pomeri se tamo i uzmi svoju terapiju kravo jedna razrooka. Psovala si svima majku bolesnice jedna", rekla joj je Jelena.

"Gde ti je dečko?", rekla joj je Dina.

"A gde ti je mama? Jel si videla moju, kako je lepa i kako ima lepu kosu. A gde je tvoja?", nastavile su sa svađom.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track