MNOGI ME NEĆE RAZUMETI DOK NE DOŽIVE MOJU SUDBINU: Elvin Kadrić progovorio o privatnom životu, život ga nije mazio!
Foto: Printscreen/Happy

INTERVJU

MNOGI ME NEĆE RAZUMETI DOK NE DOŽIVE MOJU SUDBINU: Elvin Kadrić progovorio o privatnom životu, život ga nije mazio!

Rijaliti -

Elvin Kadrić je otkrio kako se oseća povodom gostovanja njegove bake Safete u emisiji i kako se on godinama borio sa nedaćama u svom životu, kako gleda na veru i šta je to što ga izdvaja iz mase.

Sinoć je u gostima bila tvoja baka. Koliko ti je značilo njeno prisustvo i podrška?

- Srećan sam, drago mi je što je došla. Veliko značenje sam osetio sinoć kada je govorila o našem životu i kako je nastala tišina. Kada je spomenula da je ostala bez sina i muža. Čuvam je, poštujem i uvek ću joj biti zahvalan. Sigurno je olaksašanje videti nekog svog, nadam se da će me pozitivna energija čuvati.

foto: Happy screenshot

Gospođa Safeta otkrila je detalje iz tvog života koje si vešto skrivao. Kako si se svih ovih godina borio sa gubicima?

- Verujte, ja sam uvek bio spreman na najgore situacije, jer sam se tako osećao godinama živeći ovaj život. Najbitnija odluka je da osoba veruje u sebe, da ceni sebe. Svaki gubitak gledao sam pozitivno, da je to sve što se dešava dobro za mene. Osobe sa kojima sam imao razgovore tih godina govorile su mi da je to sve čudno, da nisam naišao na pravu osobu koja mi je bila potrebna da napredujem. Čovekova duhovna vera je sve stabilizovala. Ja i dan danas smatram da nisam pogrešio.

foto: Happy screenshot

Novac ti je bitniji od ljubavi, trebalo je da se ženiš, ali i da si doživeo profesionalne poraze zbog kojih si pribegao veri. Kako to komentarišeš?

- Uzmite i shvatite celu situaciju kako vama odgovara, moj osećaj je meni najbitniji. Današnja sitacija me je dovela u rijaliti "Parovi". Meni je sve bitno što mi se zadesi, gledam da budem stabilan čovek. Veru gledam na svoj način, tako je doživljavam i smatram ispravnim ovaj put jer doživeo sam kako je imati, pa nemati. Mnogi takmičari koji sede pored mene nikad neće moći moći razumeti dok ne dožive moju sudbinu. Imaju pravo da uvek komentarišu. Znam da vredim i svaki dan radim na sebi da se ostvarim.

Mnogi takmičari tvrde da si vrlo pretenciozna osoba, a izjavio si da misliš da si rođen za medijski posao. Šta te, po tvom mišljenju, izdvaja iz mase?

- Kompletan sam, pun paket. Estrada i sport, čime god da se budem bavio ljudi će uživati, a zamislite tek ja. Gledam svoja posla i živim svoj život. Karakter će me odvažiti na bini. Gde god budem poslovao biću svoj.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track