detaljno objasnila

SA PIJACE U ZLATNU FOTELJU! OVAKO IZGLEDA PUT LINDE OD POTROŠAČA DO RIJALITI ZVEZDE: U sredu su me opljačkali, a već sledeće sam pozvana u rijaliti! (KURIR TV)

Rijaliti -

Pavlović Branka iz Pečenjevca kod Leskovca postala je ravnopravni član rijalitija "Parovi". Linda je stekla popularnost nakon sasvim običnog jutra kada je u 5 do 5 izjutra krenula na voz ne bi li na vreme stigla na otvaranje lanca marketa "Lidl". Njena izjava se od tada non stop prepričava.

foto: Sonja Spasić

Popularna Linda nakon klipa koji je obišao internet bila je opljačkana, posle 30 godina stigla je u Beograd, a evo šta je rekla onome šta ju je zadesilo:

foto: Sonja Spasić

"Sredu su me opljačkali, sledeće srede su me zvali za rijaliti. Nismo našli lopova. Sin je prijavio policiji. Uzeli su otiske, ali oni se čude, kuća nam je visoka, lopov je vezao konopac sa te visine. Kako je to mogao?! Pljačkaš se popeo na traktor, ušao kroz prozor da obije kupatilo, slomio mi lavabo, tu su mu našli otiske. Ništa nije drugo uzeo, samo novac".

foto: Sonja Spasić

A kako je došlo do toga da Linda uđe u "Parove" Branka je detaljno objasnila, pa priznala da se ona na pijaci sa ljudima šalila na taj račun, a onda se to zaista i obistinilo:

"Mnogo pregleda sam imala za kratko vreme. Ja sam na pijaci rekla ljudima "Ma ja ću da uđe, u Parove",

A odavde je sve počelo...

Kurir.rs. I.E, M.V / Foto: Sonja Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja