šok

SLOBA SA LUKASOVOM BIVŠOM U STANU DO ZORE! Radanović UHVAĆEN s novom devojkom, a evo koji je IZGOVOR sada dao! (VIDEO)

Rijaliti -

Pinkova zvezda Sloba Radanović veliku popularnost stekao je učešćem u rijaliti programu "Zadruga" otpočevši ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, uprkos činjenici što je oženjen Kristinom Kockar. Ovaj postupak ga je koštao gubitka braka, a od tada mediji pokušavaju da uđu u trag da li je neka nova devojka osvojila njegovo srce.

foto: Printscreen, Printscreen Pink

Sloba je u četvrtak veče imao nastup u jednoj od prestoničkih kafana, njegov nastup je uveličala svojim prisustvom i bivša devojka Ace Lukasa, Branislava Pašajlija, koja je sa pevačem odlučila da se druži i nakon toga.

"Branislava i Sloba su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Brzo su se skapirali, imaju dosta zajedničkih tema. Kada je čula da Sloba nastupa u Beogradu, ona je odlučila da ga ispoštuje i da dođe na nastup, društvo su joj pravili njegovi prijatelji, a sto za kojim su sedeli je bio blizu bine. Sloba je napravio odličan provod, a nakon toga njih dvoje su odlučili da se počaste u to ime i dogovorili druženje u jednom stanu na Novom Beogradu, gde su ostali do jutra", preneo je izvor.

foto: Printscreen Instagram

Da li je Branislava devojka čije je srce Sloba osvojio i da li im je stan poslužio u svrhu boljeg upoznavanja ili je nešto sasvim drugo u pitanju ostaje da saznamo u narednim danima. A evo šta je i sam Sloba o ovome izjavio:

foto: Printscreen Instagram

"Ne znam ni ko je Branislava Pašajlija. Ne znam stvarno ko širi takve dezinformacije i odakle im te gluposti", a onda se prisetio zajedničke fotke koja je nastala te večeri, pa dodao:

"Slikalo se mnogo devojaka, stvarno ne znam na koga mislite. Aha, da, sećam se... Stvarno ne poznajem devojku. Sinoć se uslikala sa mnom i to je to. Mislim da je bila za stolom ispred bine".

Kurir.rs, Pink / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja