MILJANA I NJEN OTAC SU ME MALTRETIRALI! PREKINULI SMO SVAKI KONTAKT: Marinkovićeve optužbe na račun temperamentne Nišlijke će ga SKUPO KOŠTATI!
Foto: Damir Dervišagić

OTKRIO

MILJANA I NJEN OTAC SU ME MALTRETIRALI! PREKINULI SMO SVAKI KONTAKT: Marinkovićeve optužbe na račun temperamentne Nišlijke će ga SKUPO KOŠTATI!

Rijaliti -

Miljana Kulić privukla je ogromnu pažnju javnosti kada je ostala u drugom stanju usred vile "Parova" sa bivšim mužem pevačice Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem. Miljana je tada postala prva rijaliti trudnica u Srbiji.

foto: Happy screenshot

Ivan je u braku sa pevačicom dobio ćerku Lenu.

Miljana je trudnoću održavala u prvoj sezoni "Zadruge", a po izlasku se i porodila, 27. jula u kasnim večernjim satima. Porođaj je prošlo u najboljem redu. Nasledniku je ipak dato ime koje je srećna majka želela, a to je Željko. Naime, između ostalog, šuškalo se da Ivan sina želi da nazove Nenad, kako bi nosio isto ime kao njegov cimer iz rijalitija, Nenad Marinković Gastoz. Kulićeva, pak, za to nije htela ni da čuje.

Porodila se u rodnom Nišu.

Ivan slavlju povodom rođenja deteta nije prisustvovao, ali je svakako otišao da poseti bivšu devojku i novog naslednika. Ipak, šokirao je kada je priznao da je Željka video samo jednom i da je zatim sa Kulićima prekinuo svaki kontakt.

1 / 15 Foto: Damir Dervišagić

"Samo jednom sam išao u Niš da vidim dete. Prenos slavlja rođenja deteta sam gledao putem lajva na Instagramu. Pozvao sam Sikija, koji mi je uputio najveće kritke. Prvo mi je rekao da sam prevarant i drao mi se u slušalicu. Posle toga su usledili Miljanini pozivi koji su bili nepodnošljivi, nakon čega smo i prekinuli kontakt", objasnio je on.

foto: Happy screenshot

"Istina je da sam dete video samo jednom. Želeo sam da se zove Veliki, po mom dedi. Svi su mi rekli da dete liči na mene", dodao je Marinković.

Miljana će sigurno burno reagovati pošto bude saznala za ove Ivanove izjave, kao što se i do sada dešavalo, jer bivši ljubavnici više nisu u dobrim odnosima.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track