MAJKA ALIJOSKI BEZ DLAKE NA JEZIKU O ĆERKINOM ODNOSU SA SARAJLIJOM: Od nje ništa ne može da se sakrije!
Foto: Printscreen/Happy

PROGOVORILA

MAJKA ALIJOSKI BEZ DLAKE NA JEZIKU O ĆERKINOM ODNOSU SA SARAJLIJOM: Od nje ništa ne može da se sakrije!

Rijaliti -

Slađa Alijoski konačno je otrkila pravi razlog čestih i žestokih svađa sa ćerkom Izabelom, od kojih se čitava vila "Parova" trese. Između ostalog, dotakla se i Belsinog odnosa sa Kadrom. Par postaje sve prisniji, a majka zaključuje da među njima "nisu čista posla".

"Moj komentar je sledeći. Ja sam majka, Izabela ćerka. Ona ima više iskustva u ovoj rijaliti priči. Po mom mišljenju, Izabela je mnogo zaštitinički naklonjena prema meni, boji se da ću biti povređena i da neću umeti da uzvratim. U tom smislu imamo sukob mišljenja. Moja hladnoća i mirnoća naspram hiljadu kompromitujućih reči je deo mog karaktera, ja sam takva. U privatnom životu se trudim da pravim balans, pa čak i na svoju štetu. Na taj način uglavnom prodrem u njihove namere, i udarim kada se najmanje nadaju", kaže ona.

foto: Happy screenshot

"Ne moram da gledam Izabelina 'muvanja', mogu samo da čitam između redova. Nema igre, sve je stvarno i realno. Meni njihov odnos izgleda da je više od prijatelstva", ističe ona.

foto: Happy screenshot

"Izabela sama odlučuje o svojim izborima. Ja kao njena mama sam tu, za sve što joj zatreba i složiću se sa svim što ona odluči", podržala je majka ćerku.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track