CONJA NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO RODITELJE: Tata i mama mogu samo da se najedu GO.ANA!
Foto: Printscreen

BRUKA

CONJA NAJSTRAŠNIJE IZVREĐAO RODITELJE: Tata i mama mogu samo da se najedu GO.ANA!

Rijaliti -

Nikola Jovanović Conja otišao je toliko daleko da je najstrašnije izvređao svoje roditelje, što se dosad nije desilo u rijalitiju "Parovi".

Kontroverzni učesnik postao je jedan od glavnih rijaliti igrača nakon seksa s Ljubicom Stankov za koji sada tvrdi da se nikada nije dogodio jer voli svoju ženu Milku, koja ga čeka kod kuće.

foto: Printscreen

Pričajući o svojoj porodici, on je otkrio i šta zaista misli o roditeljima i uputio im uvrede, što je šokiralo ostale cimere. On je povređen zbog jedne stvari koju oni nisu učinili.

"Tati i mami samo da kažem da se najedu go.ana. Mesec i po dana me ne zovu telefonom da me čuju, kao da sam kuče neko. Pojedini ljudi ne bi trebalo da imaju decu. Ja da imam dete, ja bih se posvetio njemu", rekao je besno Conja, a mnogi cimeri ostali su zaprepašćeni onim što čuju.

foto: Happy screenshot

Inače, Jovanović stalno intrigira gledaoce i ostale takmičare svojim priznanjima, pa je nedavno obelodanio bolnu istinu o sebi. "Ne mogu da imam dete! Moja bivša supruga ostala je u drugom stanju sa blizancima, na kraju se ispostavilo da ja nisam otac, već jedan tip iz Novog Pazara, a ja sam saznao da ne mogu da imam dete", rekao je tada Conja.

Kurir.rs/ M. T./ Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track