OSEĆA SE LOŠE

LUNIN KLAN JE KRIV ŠTO NISAM SA ADAMOM: Zonjićeva priznala da samo voli Đoganija u rijalitiju, ali njegova sestra im UNIŠTAVA odnos! (VIDEO)

Rijaliti -

Marijana Zonjić je proteklih dana često ulazila u sukobe sa svojim cimerima u kući, a posle svađe sa Doroteom Jovanović, osamila se u dnevnoj sobi gde joj se pridružio Bane Čolak. Ona mu je otvorila dušu i priznala mu da i dalje razmišlja o svom bivšem dečku

Nedavno je Marijana raskinula sa Adamom Đoganijem, a sada je priznala da prema njemu ipak ima osećanja.

"Jedino mi Adam misli dobro ovde. Jedini je on bio iskren prema meni, ali sam ja budala", požalila se Marijana.

foto: Printscreen

Bane ju je savetovao da pokuša da reši odnose sa njim ako joj je već toliko stalo do njega, a ona mu je otkrila šta stoji na putu njihovoj sreći.

"Ne možemo da rešimo kada je tu njegova sestra i drugarice. Danas mi je prišao da mi kaže nešto za predstavu, a Zerina ga je odmah zvala da dođe kod nje, Krunićka se drala na njega, a Luna prevrtala očima. Posle pričaju da ne utiču na njega", rekla je Marijana i dodala:

"Meni je samo do Adama stalo, zabole me za ostale. On pada pod uticaj, pa me iznervira i svašta mu kažem. Ja sam zbog njega probala da se zgotivim sa Lunom, ali nije to to. Ne sviđa mi se kao osoba."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track