Najnovije vesti

S*ERMUŠ, KRAVO, VRADŽBINAMA SI SKUPLJALA MRTVAČKI PEPEO PEVAČU: Srboljub BRUTALNO razotkrio Kuliće, a onda mu se SVE OBILO O GLAVU (VIDEO)
Foto: Printscreen

ŽESTOKA SVAĐA U STUDIJU

S*ERMUŠ, KRAVO, VRADŽBINAMA SI SKUPLJALA MRTVAČKI PEPEO PEVAČU: Srboljub BRUTALNO razotkrio Kuliće, a onda mu se SVE OBILO O GLAVU (VIDEO)

Rijaliti

Dok su u studiju sedeli Srboljub SubotićRade i Mika Vasić, u emisiju se uključila Marija Kulić putem telefonskog poziva i odmah počela da vređa Aleksandrinog strica.

"Moram da kažem ovom Smrdoljubu koji su poslali Aleksandru da zarađuje pare za sve vas, sram vas bilo! Karađorđe je penicilin za sve vas, ali na Miljanu nije mogao. Puca. Ćuti bre, sram te bilo, Aleksandri si isključivao struju dok je Magdalena bila mala. Nemoj da me vređaš, što te boli istina. Tvoja igra je da braniš Aleksandru, a iz usta si joj uzimao parče hleba. Vodi svoje brige, a imaš ih dosta.Ti si jedna pačavra klasična koja hoće preko svih da uspe, da vas televizija izdržava", rekla je Marija, dok je Srboljub poplaveo od besa.

foto: Printscreen

"More marš! Idi skupljaj lim za život. Spe*mušo, kravo jedna, džukelo jedna, ti ćeš da pričaš. Ja tebe treba da pričam o vradžbinama kada ste skupljali mrtvački pepeo jednom pevaču, sram te bilo. Tukla si dete, sram te bilo, prestani da pričaš. Marš bre tamo, seljanko. Ti si bila sa Mladenom, a imaš decu i muža. Bilo ti lepo na moru sa njim, dok si varala Sinišu, ajde kravo, beži tamo", vikao je on.

foto: Printscreen

Na kraju je Siniša Kulić uzeo slušalicu i u ništa manjem besu komentarisao reči

koje je Srboljub uputio Mariji.

"p*čko narkomanska, bratanicu guraš da ti zarađuje pare. Na ulicu bi bio da nema nje, j*baće te Čabarkapa. Popušiš ku*ac. Pričaš kao navijena džukela",  rekao je Siniša.

"Idi leči se, molim te", rekao je na kraju razgovora Subotić.

Kurir.rs/Foto Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...