IZABELA U RIJALITIJU, A DEČKO SE JAVIO I RASKINUO SA NJOM: Ostao sam ZGROŽEN! Ima 25 godina, a gura krastavac... (VIDEO)
Foto: Printscreen/Happy

NIJE MOGAO DA GLEDA

IZABELA U RIJALITIJU, A DEČKO SE JAVIO I RASKINUO SA NJOM: Ostao sam ZGROŽEN! Ima 25 godina, a gura krastavac... (VIDEO)

Rijaliti -

Svi se sećaju jednog od simpatičnijih parova u rijalitiju, to su bili reper Nikola Anđelković i Izabela Anderson. U toku emisije javio se ovaj bivši takmičar zadihan i otresit.

On je zahtevao da ispriča šta ima bez prekidanja pošto mi srce radi 300 na sat.

foto: Printscreen/Happy

"Izašao sam iz vile, bio sam pod neverovatnim osećanjima, ljudi su mi slale klipove kako je Izabela tužna što me nema, ja sam sve to pregledao i rešio da je pratim non-stop. U tom trenutku uključujem rijaliti, ona tužna do završetka programa, uskače u svoju pidžamu, odjednom prestaje da bude tužna, i priključuje se Ljubici da joj demonstrira svoje sposobnosti simulacije oralnog seksa, dolazi tu i kreće da gura krastavac u grkljan da vidi koliko može da joj stane!", rekao je on i dodao:

"Ja sam bio u šoku, iskulirao se 15 minuta, evo sad kaže da je zažalila odmah nakon što je to uradila. Ne! Nije bilo tako, posle 20 minuta ona je oprala novi krastavac i nastavila da ga gura u grkljan. Devojka ima 25 godina nije balavica, čak i tu neke mlađe devojke je bilo sramota to da urade" poručio je Nikola svojoj sada već bivšoj devojci.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track