nije se nadala

LUNA U PRVOJ RIJALITI PESMI: Blogerka se sledila na prve taktove, a evo koja zadrugarka joj je priredila PAKLENO IZNENAĐENJE! (VIDEO)

Rijaliti -

Veliki šef pripremio je ogromno iznenađenje Luni Đogani, ali i ostalim stanovnicima Imaginarijuma, kada je tokom trajanja radio emisije pustio pesmu i njoj i Kristini Kockar, koju je otpevala nova učesnica rijalitija, Biljana Micić.

Ona je skočila iz kreveta čim je čula najavu Bore Santane na radiju "Amnezija". Pesma je trebalo da se zove "Rijaliti zvezde" ali je ipak ponela drugi naziv. Bora je kratko rekao:

"Jedna naša nova zadrugarka Biljana, koja ima šta da kaže, je pripremila jednu novu pesmu. Pesma se zove "Blindrana" i to je pesma u kojoj se spominju dve zadrugarke koje su obeležile prvu "Zadrugu", a to su Luna i Kija.

foto: Printscreen

Iznenađena Luna ljutito je pratila tekst pesme, ne bi li dobro čula u kojoj je meri isprozivana, zajedno sa bivšom ženom Slobe Radanovića. Ubrzo se vratila u krvet, pa zagrlila plišanog medu i otplovila u svojim mislima. Odmah pored nje, bio je Toma Panić.

foto: Printscreen

Ostali zadrugari đuskali su u ritmu muzike, a Biljana koja je i otpevala pesmu bila je u transu.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track