SKANDAL! PREKINULI NASTUP UŽIVO: Zaustavili muziku, Miki Đuričić se obratio članovima žirija, pa usledio HAOS! Komentar Maje Nikolić potpuno je POTKOPAO Suzanu (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ZADRUGOVIZIJA

SKANDAL! PREKINULI NASTUP UŽIVO: Zaustavili muziku, Miki Đuričić se obratio članovima žirija, pa usledio HAOS! Komentar Maje Nikolić potpuno je POTKOPAO Suzanu (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari Suzana Perović, Miki Đuričić, Jovana Tomić Matora i Višnja Petrović izašli su na binu Zadrugovizije, međutim usledio je peh, te su prekinuli nastup.

Miki se obratio prisutnima te poručio da nisu bili spremni i da je muzika krenula pre vremena, a Suzana je tražila da krenu ponovo. Produkcija im je dozvolila, a oni su potom napravili haos na bini.

Glavna predstavnica ovog spoja Suzana otpevala je pesmu "Moj mali je opasan" koju u orginalu izvodi Tajči. Ovaj čudan spoj zadrugara odlično se snašao u izvođenju ove numere, a pozitivni komentari žirija nisu izostali.

- Najdominantnija je bila Matora, Suzana je bila i ostala najlepša žena na estradi! Višnja je neko ko bi morao da pokaže sve svoje talente koje ima. Mikija neću da komentarišem, on ne voli narodnjake - rekla je Zorica.

- Vi ste trenutno najbolji, Miki je odglumio u svom stilu! Višnju moram da pohvalim, mnogo je talentovana devojka, odlični ste bili - rekla je Teodora, a nadovezala se Maja:

- Miki, Miki... Meni je ovo super, nije bitna matrica i nije bitno pevanje, bitno je da se zabavljamo. Miki, pošto si najbolje pevao večeras, kupićeš mi nove čizmice, jer sam prosula kafu koliko sam igrala - rekla je Maja Nikolić, a Miki joj je poručio da će je voditi na ručak.

"Mi smo bili na večeru sa tvojim tatom, ja bez tate ne idem. On je jako opasan, Suzi, nemoj da si naivna, on te prevari za čas", upozorila je Maja Suzanu.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track