RAZGOVARAO SA ZORICOM

SVE SAM SLIKAO SA TERASE, TRPEO SAM SVAŠTA ZBOG NJE, EKSPLODIRAĆU: Bane Čolak priznao čime UCENJUJE Zerinu Hećo! (VIDEO)

Rijaliti -

Bane Čolak ne može da pređe preko onoga što se dogodilo sa njegovom bivšom devojkom Zerinom Hećo, pa je u razgovoru sa Zoricom Marković koristio svaku priliku da ocrni svoju bivšu devojku.

On je u jednom trenutku napisao na stolu šta je ono što zna o Zerini i čime joj stalno preti, a Zorica je shvatila njegovu poruku.

"Tu je bila moja Jasmina, bilo je još upletenih ljudi. Nije to samo moja reč protiv njene. To ne zna niko od njenih, zato joj je i rekla mama da se skloni od mene", rekao je Bane.

foto: Printscreen

Zorica ga je pitala zašto konačno ne prizna sve što zna o Zerini, na šta je on odgovorio da neće moći još dugo da se suzdržava.

"Verovatno ću u jednom trenutku reći. Ako nastavi ovo da radi, ja ću u jednom trenutku eksplodirati. Ne želim više da ona ispada žrtva, ja sam taj koji je trpeo svašta zbog nje. Svi su me upozoravali da kakva je ona i sa kim se druži. I onda dođe... A ja slikam sve sa terase. Hvatao sam je da se dopisuje i sve, normalno da nisam imao poverenja. Zamisli da ja noću brinem gde je moja devojka i da li je dobro, a vidim na Instagramu da je u klubu. Njen drug kači stori kako ona trči, a on joj priča da ima najbolje seks", dodao je on.

foto: Printscreen Pink Tv

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track