oštra svađa

GOV.A SU TU DA SE PLJUJU I GAZE! LJUBA SE UMEŠALA U SVAĐU KARAĐORĐA I MOSKVE PA NASTAO HAOS: Pokušala da ga saplete, a evo kako joj je Subotić uzvratio! (VIDEO)

Rijaliti -

Sukob između Nataše Moskve i Karađorđa Subotića započeo je u kuhinji, a onda se nastavio i u ostalim delovima Imaginarijuma. On je smatrao da je pre nje stao u red za korišćenje rerne, a to je već dovoljno nervoznoj Nataši dolilo ulje na vatru.

Ovo je pokrenulo Subotića da razvija teorije kako je upravo ona ta koja mu je bacila cipele kroz prozor, pa je javno optužio zadrugarku, a onda ga je ona dodatno isprovicirala.

"Smrdiš, sekretušo! Tišina! Sad ću sve stvari da ti bacim kroz prozor! Mrš pušiku*ko! Klošarko jedna!", rekao je Karađorđe.

"Hajde da vidim! Sam sebi bacaš patike, pa meni nameštaš kao da sam ja! Nećeš ti dirati stvari moje, pomeri se! Evo produžio si boravak ovde, takvim ponašanjem! Zabole mene za tvoje smrdljive patike, hajde pusti me hoću kafu da popijem na miru!", nastavila je Nataša Moskva.

Ovo je bio idealan trenutak za Ljubu da se umeša, te da dodatno iznervira Subotića. Ona je pokušala sa ga saplete, a onda mu opasno odbrusila:

"G*vna su tu da se pljuju i gaze!", rekla je Pantovićeva.

Karađorđe se u jednom momentu tako okrenuo i zaleteo kao da će napasti Ljubu s leđa, ali se srećom, zaustavio.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track