Najnovije vesti

sve je jasno

ZOLA IZJAVIO MILJANI LJUBAV PA JOJ PRIZNAO DA ŽELI ŽIVOT DA PROVEDE SA NJOM: U pozadini se čula pesma VOLIM TE, BUDALO MALA! Čista ROMANTIKA! (VIDEO)

Rijaliti

U specijalnom zadatku Velikog šefa, zadrugari su imali zadataka da na nalepši mogući način koji mogu da smisle, izjave ljubav svojim partnerkama, a Lazaru Čoliću Zoli je to to itekako pošlo za rukom. 

On zna da je Miljana Kulić sramežljiva kada je reč o udaji, pa je rešio da joj upravo pogodi tu slabu tačku. 

"Ti si moja vera, moja inspiracija. Dok nisam upoznao tebe, mislio sam da je zalazak sunca nešto najlepše. Ti si žena koja moj život čini posebnim. Živim za trenutak da čitav život provedem sa tobom. Želim da jedan dan imam dete sa tobom i da odrasta sa nama. Iskreno da ti kažem da se pitam u kojoj crkvi se molila Marija, kada je dobila takvog anđela. Želim ovom prilikom da ti kažem da te volim najviše na svetu i da želim da provedem život svoj sa tobom", rekao je Zola Miljani. 

foto: Printscren

Miljana je sve vreme pričala da ju je jako sramota što su ih u trenucima izliva Zoline ljubavi, gledali ostali ukućani, odnosno Miki Đuričić, David, Vladimir, Bora Santana, koji su imali isti zadatak kao Lazar, pa ga kolektivno rešavali od jedne do druge zadrugarke. Bora se najviše smejao, ali je Lazar objasnio da to nije ništa loše.

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...