ISPLIVALA PESMA LUNE ĐOGANI, A ONA JOŠ NE ZNA: Odlučna je da postane zvezda, a od ovih stihova ćete se NAJEŽITI! (FOTO)
Foto: Printscreen

EMOTIVNO

ISPLIVALA PESMA LUNE ĐOGANI, A ONA JOŠ NE ZNA: Odlučna je da postane zvezda, a od ovih stihova ćete se NAJEŽITI! (FOTO)

Rijaliti -

Luna Đogani je odlučila da će svoju karijeru da nastavi kao pevačica, u čemu su je podržale i poznate ličnosti, kao i cimeri u rijalitiju.

Jedan od najvećih fanova rijaliti učesnice je definitivno Osman Karić koji često objavljuje poruke i slike podrške Luni. Ovaj put napisao joj je i tekst pesme.

"Došla sam da pobedim, nikog ne bih da povredim, prošla sam i Zid plača, bila osuđena od naroda i na ivici mača, iz ljubavne afere izašla jača, ničeg se ne stidim, volela bi nekog drugog na mom mestu da vidim, iskreno sam volela, nisam ljubavi odolela, jedina greška moja, što sam u ljubavi bila svoja, ljubila, ljubila i glavu sam izgubila, sad se vraćam, grehe svoje plaćam, da ojačam, ljubavi imam još više, samo što mi srce kuca tiše. Nisam glasna, biću jasna, od vas moji fanovi sve sad zavisi, budite uz mene, jer ja sam vaša krv, tečem vam kroz vene, jer kroz mene prepoznajete sebe, a druge Zadrugare ko je.e! P. S. vaša Luna do Soluna, Japan mi daleko, neka tamo ode drugi neko", napisao je pored Lunine fotografije.

Ostaje da vidimo da li će možda baš on napisati pesmu mladoj blogerki.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track