DINA JE TRUDNA I ČEKA BAKIJEVO DETE?! POSTALA LJUBOMORNA NA LAKIĆEVU COKU, PA SE IZLANULA: A tek kad čujete da su VEĆ ODABRALI IME ZA DETE! Potpuni šok!
Foto: Happy screenshot

stižu rode!

DINA JE TRUDNA I ČEKA BAKIJEVO DETE?! POSTALA LJUBOMORNA NA LAKIĆEVU COKU, PA SE IZLANULA: A tek kad čujete da su VEĆ ODABRALI IME ZA DETE! Potpuni šok!

Rijaliti -

Andrija Đogani i Dina Galorini ostvarili su veoma prisan odnos u "Parovima 7", a oni se i ne trude da dokažu da je drugačije, budući da se densera napolju čeka supruga. Sumnja se da je svoju suprugu prevario sa Dinom Galorini, a ona je sada rekla nešto zbog čega svi misle da je u drugom stanju.

Ćerka srpske heroine već je dva dana u sukobu sa Nikolom Lakićem i njegom trudnom devojkom, Aleksandrom Tasić Cokom. Naime, njoj smeta ponašanje cimerke koja je u drugom stanju.

- Ne mogu više da trpim što se Coki apsolutno sve toleriše jer je u drugom stanju. Možda sam i ja trudna, pa hajde i meni da povlađujete - reka je Galorinijeva ljubomorno.

foto: Happy screenshot

Mnogi odmah povezali da sve ukazuje na to da je Baki otac Dininog deteta, pa su pitali da li su već odabrali imena, a takmičarka je na iznenađenje mnogih imala spreman odgovor.

- Ako bude devojčica zvaće se Lena, a dečak, Željko, jer je željeno dete. Tako smo Baki i ja odlučili - rekla je.

Podsetimo, sin Miljane Kulić koja je zatrdunela u "Parovima" sa Ivanom Marinkovićem takođe nosi ime Željko. Mnogi se pitaju da li je to slučajnost.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen Happy tv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track