Najnovije vesti

STANIJIN BIVŠI BOGU SE MOLI SA OGROMNIM KRSTOM NA LEĐIMA: Božićne praznike Vladimir provodi u tihoj patnji za STARLETOM! (FOTO)
Foto: Printscreen

otkrivamo

STANIJIN BIVŠI BOGU SE MOLI SA OGROMNIM KRSTOM NA LEĐIMA: Božićne praznike Vladimir provodi u tihoj patnji za STARLETOM! (FOTO)

Rijaliti

Vladimir Tomović ostao je upamćen kao diskvalifikovani bivši momak Stanije Dobrojević. Njihova veza počela je u rijalitiju, a onda je dobio korpu od starlete i od tada ne prestaje da se žali fanovima preko društvenih mreža. Ali, izgleda da je kršni Crnogorac utehu našao u Bogu i veri, pa se za najveći hrišćanski praznik fotografisao dok se molio u crkvi. 

 

Naime, na svom Instagram profilu, Tomović je objavio fotku sa bratom koji nosi ogroman krst , dok on drži barjak. Zahvalan Bogu na onome što mu je dao, a što se voli više od života, on je pored fotke napisao: 

 

"U životu stekneš malo prijatelja zato budi zahvalan Bogu što ti je podario nekoga ko je tu i kada nije u blizini. Kome bi srce dao gde god da je. Ko se voli više od svog života. Fotografija je nastala u jednom od najlepšuh dana u mom životu, na Litiji u čast Svetog Jovana Vladimira. Mir Božiji. Hristos se rodi.
Nazdravlje i na spasenje", napisao je Vladimir. 

Podsetimo, on je u vreme njihove ljubavi za Staniju pisao da je voli više od života, pa se između redova može naslutiti da ispisane reči aludiraju i na Dobrojevićevu. 

foto: Printscreen

Kurir.rs / Foto: Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...