ALEKSANDRIN STRIC PENI OD MUKE! David skinuo burmu, ostavio Subotićevu U UŽIVO PROGRAMU, ljubio se Anom naočigled svih... PAKAO!  (VIDEO)
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

KIVAN

ALEKSANDRIN STRIC PENI OD MUKE! David skinuo burmu, ostavio Subotićevu U UŽIVO PROGRAMU, ljubio se Anom naočigled svih... PAKAO! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić i David Dragojević u "Zadrugu 2" ušli su kao dugogodišnji par koji se i pred kamerama kleo na večnu ljubav. Međutim, poskle brojnih svađa, Aleksandrina diskvalifikacija u potpunosti ih je udaljila.

Naime, kada je Aleksandra napustila Belu kuću, David je postajao sve prisniji sa Anom Korać, koja je već neko vreme gajila emocije prema njemu.

Dragojević je u jednom trenutku priznao da se i ona njemu dopada, pa je i poljubio! Takođe, on je skinuo burmu i tako Aleksandri stavio do znanja da je zaista kraj.

foto: Printscreen

Tim povodom oglasio se Srboljub Subotić, koji ne može sa time da se pomiri. On smatra da je David sa Anom samo iz jednog razloga a da je Aleksandru, ako je to hteo, mogao da ostavi i iza kamera.

"Trebalo je da reši kod kuće u četiri zida sa Aleksandrom, ne ovako javno, pred kamerama, jer nije zaslužila na ovaj način. A ko ga je uveo u rijaliti? To vam je cela suština, cilj je bio da je izbaci što pre da zajaše bilo koju drugu, da postane i on zvezda", poručio je on putem Fejsbuka.

S druge strane, Anina i Davidova veza uprkos svemu nastavlja da se razvija. Dragokjević je odlučio da će novu devojku zvati "umiljato mače".

foto: Printscreen

Kurir.rs/Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track