Najnovije vesti

DRAGO MI JE ŠTO SE SVAĐAJU ZBOG MENE, POSTAĆU IM NOĆNA MORA: Mea Bond progovorila o vezi sa Milijem, a onda otkrila zbog čega ju je zvala Marijana!
Foto: Printscreen/Instagram

JASNA KAO DAN

DRAGO MI JE ŠTO SE SVAĐAJU ZBOG MENE, POSTAĆU IM NOĆNA MORA: Mea Bond progovorila o vezi sa Milijem, a onda otkrila zbog čega ju je zvala Marijana!

Rijaliti

Melisa Mea Bond otvorila rešila je da odgovori na neka od najškakljivijih pitanja koja intrigiraju gledaoce rijalitija već mesecima.

Šta je prava istina, da li si ikada gajila bilo kakve simpatije prema Milutinu Radosavljeviću Miliju?

-Mi se jesmo igrali u šestoj sezoni, ta veza nije bilo veza. Mislim da još uvek oseća nešto prema meni, jer smo se mi viđali dok nisam ušla u rijaliti, a ja nisam znala da je ona sa Marijanom. To sam tek saznala kad sam u "Parove" ušla. Marijana me je zvala u septembru, da zovem policiju jer je imala problem sa Milijem.

foto: Printscreen/Happy

Marijana i Mili imaju učestale rasprave, da li misliš da je glavni povod za to Marijanina ljubomora prema tebi?

-Ja stvarno ne znam oko čega se oni raspravljaju, jer prema mom mišljenju je Marijana za mene dete, i još uvek je mala, a Mili je ozbiljan manipulator i želi da upravlja sa svima. A kod mene to ne pije vodu. Drago mi je što se svađaju zbog mene, postaću im noćna mora.

foto: Printscreen/YT

Po tvom mišljenju da li će Marijanina i Milijeva veza opstati? Da li zaista misliš to što izgovaraš, da bi mogla vrlo lako da ih rastaviš?

-Ja ih neću rastaviti, oni će se sami rastati. A ja znam kako sam luda i mogu svakoga da rastavim mojim šarmom, i dovoljno je da Milija pomazim po glavi i da se istopi od ljubavi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...