MAJKA IZABELE ALIJOSKI U VELIKOM INTERVJUU PRIZNALA SVE: Osramotila je celu porodicu kad je legla sa njim! Moju podršku neće dobiti NIKADA!
Foto: Happy screenshot

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MAJKA IZABELE ALIJOSKI U VELIKOM INTERVJUU PRIZNALA SVE: Osramotila je celu porodicu kad je legla sa njim! Moju podršku neće dobiti NIKADA!

Rijaliti -

Slađa Petrović ne propušta priliku da istakne koliko joj se ne dopada novi dečko ćerke Izabele, Elvin Kadrić, kao i to koliko tuguje što je njena mezimica spavala sa bivšim pred rijaliti kamerama.

"Ja ne podržavam vezu u rijalitiju i to nema nikakve veze sa izborom partnera moje ćerke. Elvina Kadrića ne posmatram kao tu priliku, dakle ne vidim ga kao svog zeta. To je za sad tako", počela je ona.

Izabela je drugi put u rijalitiju i već je imala seksualne odnose pred kamerama, što joj je na neki način i donelo ogromnu popularnost. Elvin, s druge strane, ne želi tako da se predstavi u javnosti.

foto: Printscree Happy tv

Da li ti više smeta to ili što tvoja ćerka jedva obuzdava strasti? Da li se plašiš da će ona ponovo biti izigrana posle toga kao što je bila prošle sezone od strane Lakića?

"Izabeli seksualni odnos nije ništa pomogao već je osramotilo nju i našu porodicu Moja ćerka nije izigrana već nakon 6. sezone je donela odluku da se više neće viđati sa bivšim momkom. On je razmišljao na isti način. Žao mi je što vi kao produkcija vidite Bels i njene aktivnosti samo na polju seksa", rekla je Slađa.

foto: Happy screenshot

Imali smo priliku da čujemo da si se poverila Požgaju da bi Gastoz bio idealan za tvoju ćerku. Da li tako misliš zato što je popularan, tražen i može da priušti Bels finansijsku sigurnost, što je ona i istakla više puta da joj je jako bitno da muškarac bude finansijski stabilan?

"Ja se Požgaju nisam poverila već smo uradili neformalni razgovor u smislu da li je Elvin, kao na izgled miran, pravi muškarac za moju ćerku. Ja bih rekla, sasvim spontano mi je izvukao izjavu da je neko kao Gastoz, tih komplementarnih osobina bio pogodniji za Bels. Rekoh, neko poput Gastoza, ne Gastoz! Moje mišljenje je da muškarac mora biti ambiciozan i da ima želju za radom i uspehom. I od nule se može početi ukoliko se ovi faktori ne izostave. Izabelu sam učila, a i ona sama zastupa stav da mora biti samostalna u tom smislu da se i sada i ubuduće može oslanjati na samu sebe i svoju porodicu".

foto: Printscreen

Aleksandar Požgaj i Aleksandra Marjanović bukvalno se ne odvajaju jedno od drugog. Gledaoci su primetili da se Aleksandra aktivno bori za njegovu pažnju. Da li ti primećuješ simpatije?

"Aleksandar i Aleksandra se samo šale zarad ove rijaliti forme i ni sa jedne strane ne postoji apsolutno ništa. Nema tu ničega!" sigurna je Slađa.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track