ALKOHOL JE KRIV ZA MOJE PONAŠANJE: Nevena Kalaver progovorila o sukobima sa svima u vili, a evo da li je bacila oko na ZAUZETOG!
Foto: Printscreen/Happy

INTERVJU

ALKOHOL JE KRIV ZA MOJE PONAŠANJE: Nevena Kalaver progovorila o sukobima sa svima u vili, a evo da li je bacila oko na ZAUZETOG!

Rijaliti -

Nevena Kalaver odgovarala je na pitanja koje mnoge interesuju, a tiču se rijalitija.

Šta misliš šta je to što se nije dopalo gledaocima, u čemu te nisu podržali? Da li ćeš nešto promeniti kako bi poboljšala svoj plasman na tabeli?

- Iskreno, prvi put da mi je bilo baš svejedno. Drago mi je što sam se našla na vratima jer sam videla koliko me učesnika voli. Mnogo sam se oslobodila u poslednje vreme, uvek kažem sve iskreno i od srca, i što mislim da je najbitnije, pričam samo istinu. Nemam problem da priznam kada pogrešim i nisam sujetna. Šalim se, nije da me boli uvo za sve, samo se mirim sa situacijom. Kakva je, takva je i da nastavim dalje. Gledaocima se verovatno nisu svideli neki moji konflikti koji su bili agresivni. Mislim na ono što je bilo sa Đoletom i posle sa Cokom. Šta da kažem, za sve je kriv alkohol.

foto: Printscreen/YT

Takmičari komentarišu da se uvek "lepiš" za zauzete muškarce, a imali su i sukob sa Đinom zbog Đoleta. da li ti se sviđa Đole?

- Oni koji se svađaju sa mnom, pa nemaju šta pametnije da kažu. Ja ni napolju nisam imala zauzete muškarce. Ja sam opuštena, druželjubiva, volim da se družim sa muškarcima više nego sa ženama, zanimljiviji su. Uostalom, ja nisam zauzeta, mogu da radim šta hoću. Znam samo da se ne bih upuštala u nešto sa oženjenim muškarcem, ovo ostalo je limunada. Imala je sukob ona sa mnom, ne ja sa njom. Ona je imala sukob sa svojim dečkom, ne sećam se da je ona meni nešto specijalno rekla.

Da li misliš da Đole stvarno voli Đinu ili je to još jedna prolazna avantura, kao sa Enisom i Saškom?

- Ne znam, ne volim da pričam nešto što ne znam. Kada saznam, javiću vam.

foto: Printscreen Happy tv

Kurir.rs/Happy, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja