Najnovije vesti

haos

ZERINA I BANE NAJSTROŽE KAŽNJENI! Takmičarka u nervnom rastrojstvu bežala od obezbeđenja! Niko nije mogao da je obuzda, a EVO šta je UPORNO TRAŽILA! (VIDEO)

Rijaliti
19:24h

Zerina Hećo ponovo je u nervnom rastrojstvu, a ovog puta ni obezbeđenje nije uspelo da obuzda takmičarku. Ona je bežala, trčala kroz kuću, pa se na kraju popela na krevet ne dozvolivši da joj priđu i odvedu je u zatvor. 

U jednom trenutku su rešili da je uhvate i doslovno prenesu, ali ni ta akcija nije uspela. Hećova je besnela po Imaginarijumu, a Bane Čolak je govorio da je puste jer je već "ionako luda".

foto: Printscreen YT

Takmičarka se sklonila u garderoberu, a za njom je ušao i Lepi Mića.

"Hoću da idem kući. Ja sam pila tablete dva dana. Doživela sam ovde nervni slom, ponašam se kao psihijatrijski slučaj", poverila se Zerina cimeru koji je jedini uspeo da dopre do nje.

foto: Printscreen YT

"Zadrugari, situacija između Baneta i Zerine i njihovi ljubavni problemi otišli su predaleko i vreme je da odmah reagujemo. Čvrsto stojimo iza onoga što ćete sada čuti. Niko od vas ne može mešati produkciju u svoje probleme niti navoditi produkciju kao problem bilo kakvih vaših međuljudskih odnosa. Doneli smo odluku da zbog lažnih optužbi i mešanja produkcije u svoje priče i probleme, zbog okretanja kamera i uništavanja i odbijanja da ode u zatvor, Zerina, bude kažnjena mesečnim honorarom i direktnom nominacijom. Osim toga, Bane će takođe biti kažnjen mesečnim honorarom i direktnom nominacijom zbog iznošenja lažnih nominacija iz spoljašnjeg sveta kao i zbog mešanja produkcije u svoj problem - pročitao je Ša pismo koje je stiglo kao reakcija na Zerinino ponašanje, koja je okretala sve kamere u kući i ponašala se nedisciplinovano. 

foto: Printscreen YT

Kurir.rs / Foto: Printscreen 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...