REKAO SAM ŽENI DA ZABORAVI NA MUŽA: Požgaj priznao šta se dešava sa Aleksandrom, a evo da li će se RAZVESTI!
Foto: Printscreen/Happy

ISKRENO

REKAO SAM ŽENI DA ZABORAVI NA MUŽA: Požgaj priznao šta se dešava sa Aleksandrom, a evo da li će se RAZVESTI!

Rijaliti -

Aleksandar Požgaj je objasnio svoje ponašanje prema Aleksandri Marijanović, ali i šta se desilo pre nego što je ušao u vilu "Parova".

Naime, on se oprostio od žene tako što joj je rekao da na njega zaboravi.

foto: Printscreen/YT

"Moj prijatelj general je jednom rekao: "Kad sam krenuo da branim svoju porodicu i svoj narod, na vratima kuće sam postrojio ženu i decu, poljubio sam svoju ženu i rekao: "Zaboravi na svoga muža!" Poljubio sam svoju decu i rekao: "Zaboravite na svog oca!" Ja ću na vas zaboraviti da bih sačuvao svoju glavu, glavu svoje vojske i glavu svog naroda. I on ništa tamo nije loše uradio", kaže Požgaj.

Aleksandar je objasnio da njegova porodica sada sigurno misli da će se on razvesti od žene zbog Aleksandre Marjanović i poručuje im:

foto: Printscreen/YT

"Sve je u redu! Ne brinite se! Volim svoju porodicu, ali sam bio brzoplet. Promenio sam krevet, da ne bi dolazilo do ovakvih stvari. Mi nismo narušili odnos i ništa naročito uradili nismo."

Vendi je tražila od Ivana Marinkovića da iznese svoj komentar o odnosu ovih dvoje takmičara.

"Ti imaš 21 i da on u ovoj situaciji može da izvuče mnogo više, a ti mnogo više da izgubiš. Ti ćeš doći posle jedno petnaest, dvadeset dana u situaciju da nećeš znati gde se nalaziš. Ti kažeš jedan dan da kao shvataš igru, kao ovo je zanimljivo i okej. Pomislila si u trenutku da možda možeš to da zaigraš. Ali zadnja dva dana vidim u tebi ono u fazonu: U je.ote šta sam uradila?! I šta ću tek možda uraditi! Ali nije lako izvući se iz ove sada situacije", bio je komentar Ivana Marinkovića.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja