PREKLINJAO ŽENU DA MU OPROSTI GREHE NAOČIGLED SVIH! Ljubavnica prasnula u smeh dok se Požgaj KLANJAO SVOJOJ CARICI! NEVIĐENI HAOS U VILI!
Foto: Damir Dervišagić

SHVATIO JE DA JE POGREŠIO

PREKLINJAO ŽENU DA MU OPROSTI GREHE NAOČIGLED SVIH! Ljubavnica prasnula u smeh dok se Požgaj KLANJAO SVOJOJ CARICI! NEVIĐENI HAOS U VILI!

Rijaliti -

Aleksandar Požgaj, nakon što je shvatio da je pogrešio, da je brak svetinja i da je njegova supruga Ivana nezamenjiva, javno joj se obratio i povukao sve što je rekao za Aleksandru. Međutim, tokom Ivaninog uključenja u vilu "Parova" Marjanovićeva se zbog njegovog pokajanja slatko ismejala, pa ju je dočekao oštar komentar supruge.

"Ljubavi moja, srećo moja, ženo moja! Porodice moja, majko, oče... Oprosti mi na mome grehu, pogrešio sam, kljanjam se tebi ženo moja za oproštaj. Car ti se klanja carice moja! Javno pred narodom svojim molim za oproštaj. Pogrešio sam i jako mi je žao. Bog će mi oprostiti", molio je Požgaj.

Dok se Aleksandra smejala, njena cimerka Izabela Alijoski bila je dirnuta, te je zbog Požgajevih reči javno zaplakala.

"Volim te najviše na celom svetu", poručila je Ivana svom suprugu bez obzira na sve, pa odgovorila na reakciju 'ljubavnice': 'Neka je neka se smeje, sama sebi se smeje"

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Happytv.rs/Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track