KULIĆKE OPASNO ZARATILE: Marija preti da će Miljani socijalno da oduzme dete, a ona kaže da je roditelji iskorišćavaju zbog para! (FOTO)
Foto: Printscreen

PORODIČNA IDILA

KULIĆKE OPASNO ZARATILE: Marija preti da će Miljani socijalno da oduzme dete, a ona kaže da je roditelji iskorišćavaju zbog para! (FOTO)

Rijaliti -

Marija Kulić zapretila je ćerki Miljani da će je prijaviti socijalnom kako bi joj oduzeli sina, dok je mlađa zadrugarka optužila roditelje da su pokušali da naprave od nje psihičkog bolesnika!

foto: Printscreen

Svađa između Kulićki počela je kada je Marija zamerila Miljani što uzima hranu od nje i bebisiterke njenog sina Željka i sve to nosi svom dečku Zoli.

foto: Pritntscreen

- Zbog čega, i pored opomena, namerno radiš ono što me nervira? Ako sam rekla da odneseš jedno, bilo šta da čovek večera, ili krompir, ili sardinu, a ti namerno uzimaš i jedno i drugo, i još uzmeš jedno od dva parčeta hleba Klari. I nas dve se gledamo jer nam je neprijatno. Maltretiraš Klaru da ti sprema pancerote usred noći i da prži dok beba spava. Sečeš kese, hodaš glasno po sobi, a znaš da dete spava noću - grdila ju je majka.

foto: Printscreen

- To nije tačno! - bilo je sve što je Miljana rekla.

foto: Printscreen

- Mrš bre! Ko te čuvao 25 godina, đubre jedno? - rekla je Marija kroz suze, a Kulićeva joj se smejala.

foto: Damir Dervišagić

- Ne hvataj na patetiku! Znam da bi sve na svetu dala da osvojiš nagradu i auto - rekla je Miljana majci, koja je uvređeno poručila:

foto: Printscreen

- Ti za mene ne postojiš! - Treba sramota da te bude. Zadnjih deset dana mi pretiš da ćeš da me prijaviš socijalnom, da mi oduzmu dete. A sve da bih ja ostavila Zolu! - urlala je Miljana, a Marija ju je ubeđivala da prioritet treba da joj bude porodica. - Vrlo je moguće da će ti oduzeti dete. Ne može Zola da tebi bude preči od sina. Koliko vremena provodiš sa detetom, a koliko sa njim? - pitala ju je majka.

foto: Pritntscreen

Miljana je tada udarila Mariju na novac i rekla kako je ona i otac Siniša Kulić iskorišćavaju zbog para.

foto: Printscreen

- Šta ti treba, koliko para ti treba da ti dam da me ostaviš na miru?

foto: Printscreen You Tube

- Sve! - urlala je Marija.

foto: Printscreen

- E pa, na ku*čevdan! Uložiću u svoj posao. Bila sam dobra 25 godina, pa sam uvek naje*ala. To što želiš da me predstaviš neadekvatnom majkom, to će tebi da se obije o glavu. To će sve Željko da čuje i vidi kada poraste i treba sramota da te bude. Zato ni mene ni njega nećeš da vidiš posle rijalitija! - vikala je Miljana na Mariju, koja je samo kratko odgovorila: - Lakše konju bez samara. Miljana je potom izjavila da su je otac i majka čitav život maltretirali i namerno od nje "pravili imbecila".

foto: Printscreen, Pink

- Više da upravljaš mojim životom i da me psihički maltretiraš kako ti, tako i tvoj muž, to ne dolazi u obzir! Da od mene pravite pacijenta, da se iživljavate nada mnom, da lomim sve po kući, pa da pozovete policiju i Hitnu i da me vodite tamo gde ne treba! Da se ljudi čude. Da od mene pravite psihijatrijskog bolesnika 25 godina i da vaše svađe utiču na mene, ne dolazi više u obzir - urlala je Miljana i dodala da je imala jako teško detinjstvo.

foto: Printscreen

- Novinari neka se raspitaju kakav sam život imala odmalena. A ako nastaviš tako da se ponašaš, drugo dete nećeš ni videti! Koliko sam išla i trčala gola i bosa po snegu zbog tebe! Kako me je tata lepo čuvao. Neka deca bolje da žive u domu nego sa porodicom - rekla joj je Miljana, a Marija je tada kroz suze rekla:

foto: Printscreen

- A koliko puta sam ja rekla: "Ne idi ponovo u grad, pevači će te prijaviti, a ti namerno to radiš!" Dosadili su mi i Brestač i Subotica i Čačak! A kada si otišla u "Zvezde Granda" u Košutnjak, ja sam zvala policiju. Onda me oni zovu i pitaju šta si imala na sebi, neka devojka se bacila u Dunav. A meni se noge odsekle, otac ti pio lekove.

foto: Printscreen

U jednom momentu ustala je Luna Đogani i prekinula njihovu svađu.

foto: Pritntscreen

- Mama i ćerka da se ovako svađaju, i to javno, stvarno je odvratno - rekla je ona, nakon čega su se Marija i Miljana smirile. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sinišom Kulićem, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:

Miljana proganjala pevače Pretila, pa došla do suda i bolnice

foto: Damir Dervišagić/printscreen

Miljana Kulić je tokom rijalitija u centar pažnje dospela kada je otkrila da je proganjala poznate pevače i da ih je zvala, pa čak im i pretila. Momci koji su bili njena žrtva čak su je prijavljivali policiji, a ona je zbog toga bila u psihijatrijskoj ustanovi.

foto: Facebook

- Uhodila sam pevače i pretila sam im, ali samo u šali. Jednom sam im poslala poruku da će im se creva vući po gradu. Jurila sam Darka Lazića, Dušana Svilara i Mišela Gvozdenovića. Onda su me prijavili policiji i ja sam završila na sudu - rekla je Miljana, koja je otišla i korak dalje i Mišelovu kuću prefarbala u roze. Ona se čak u jednom periodu predstavljala kao Ana Cvetković, ćerka bivšeg predsednika Vlade Mirka Cvetkovića!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track