LUNA O KU.VARLUKU, ŠVALERACIJAMA I RASTURANJU BRAKOVA! Žestoko napala Draganu Mitar: Napravila pakao!
Foto: Printscreen YT

oštro

LUNA O KU.VARLUKU, ŠVALERACIJAMA I RASTURANJU BRAKOVA! Žestoko napala Draganu Mitar: Napravila pakao!

Rijaliti -

Luna Đogani žestoko je napala Draganu Mitar prebacivši joj da je nemoralna, jer vara muža.

Blogerka ušla je u sukob sa starletom nakon odgledanog snimka na kojem Luna svog dečka Marka savetuje da "kokoškama" stavi do znanja neke stvari.

foto: Printscreen

"Meni je cela priča smešna. On je dolazio i pričao mi za nju da je klinka i tako dalje, a sad ispada nešto drugo. Mrzim decu koja su razmažena, plaču, hoće da budu u centru pažnje", rekla je Dragana.

foto: Printscreen

Luna nije ostala dužna pa joj je odbrusila:

"Ja tvoj ku*valuk, švaleracije i rasturanje brakova nisam komentarisala, ne znam šta je problem. Ti si folirant, ponosiš se svojim ku*vanjem u braku!"

U celu frku uključio se i Marko, koji je izjavio kako je Luna za sve u pravu, a kada je na stranu Dragane Mitar stala Miljana Kulić, Đoganijeva je morala još jednom da iznese svoje mišljenje o suparnici.

foto: Printscreen

"Drago mi je da vas boli Markova i moja veza. Mene ne zanima Dragana, njen muž, njeno ku*vanje. Ona non-stop priča o meni i mojoj vezi. Drago mi je, Marko, da sam bila u pravu za tvoju drugaricu, koju ti dižeš u nebesa! Ti si meni pričao da je ona divna devojka, ja se nadam da ćeš posle ovoga da se opametiš", kazala je Luna, dodavši da je bilo evidentno da je ranije bilo flerta između Marka i Dragane, koliko god oni to poricali.

foto: Pintscreen

"Lunu boli to što je Marko najviše bio posvećen Dragani, zbog nje je krevet promenio! To te najviše boli", vikala je Miljana, a Luna joj je odgovorila.

"Marko, molim te, k*esni je više da ućuti. Koliko si ti zapravo zaljubljena u njega, to je strašno", rekla joj je blogerka.

Marija zabrinuta za ćerku

Miljani više neću dati da ide u rijaliti

Miljana Kulić je molila majku da joj oprosti jer je nije slušala u vezi sa Zolom. Kulićeva je izjavila da ne namerava da se pomiri sa di-džejem i optužila ga da nikada nijednim gestom nije pokazao da je voli dok se zbog njega ona svađala sa majkom. Marija je ćerki zamerila što je u stanju svašta da joj kaže zbog dečka koji je, po njenom mišljenju, ne voli.

"Treba da me slušaš na vreme. Svašta si mi rekla i drugi se slade time", odgovorila je Marija, takođe u suzama, pa zaključila:

"Ja bih najsrećnija bila da više nikada ne ulazi. Njoj je rijaliti postao život. Neću joj više dozvoliti da uđe u rijaliti."

foto: Printskrin Pink

Kurir.rs /M.T/ Foto: Printskrin Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track