MOŽDA DELUJEM SREĆNO, ALI... Emina Jahović raskinula sa turskim bogatašem, a evo u kakvom su odnosu OSTALI!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORILA DUŠU

MOŽDA DELUJEM SREĆNO, ALI... Emina Jahović raskinula sa turskim bogatašem, a evo u kakvom su odnosu OSTALI!

Rijaliti -

Emina Jahović iza sebe je ostavila buran period. Pevačica se najpre razvela od svog supruga, turskog pevača Mustafe Sandala, našla novog dečka - turskog milijardera Sadetina Sarana, sa njim raskinula i ponovo se pomirila. Ali, kako i sama ističe, nije sve onako kako izgleda.

"Imala sam mnogo brodoloma i to se vidi kroz pesmu. Ja možda delujem tako srećno, ali u meni zapravo postoji nešto drugo. To je to što se čuje kroz tu pesmu, ta pesma je sto odsto moja", rekla je Emina.

foto: Damir Dervišagić

Emina je ispričala i da je mnogo toga do sada podnela i da je to sve sastavni deo života:

"Ja sam jednostavno živo biće, mogu da podnesem mnogo toga i podnela sam mnogo toga. Život nije odsustvo problema, život je sposobnost da se sa njima nosiš", istakla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno".

foto: Printscreen

Emina je na kraju priznala da više nije u vezi.

"Raskinula sam tu vezu, to je zavšena priča, stavili smo tačku na to. To je, kako da kažem, nekako bilo i malo brzo posle braka. Imali smo mimoilaženje i mišljenja i načina života. Rastali smo se kao prijatelji, u najboljim mogućim odnosima. Mi smo odrasli ljudi. Sada sam sama, slobodna i posvećena najviše porodici i svom biznisu."

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track