MEA BOND JE TEK POČELA DA SE IGRA RIJALITIJA: Priznala da joj se opasno sviđa zauzeti muškarac, u kakvom je odnosu sa Požgajem, ali i bivšim Milijem!
Foto: Printscreen/Instagram

INTERVJU

MEA BOND JE TEK POČELA DA SE IGRA RIJALITIJA: Priznala da joj se opasno sviđa zauzeti muškarac, u kakvom je odnosu sa Požgajem, ali i bivšim Milijem!

Rijaliti -

Melisa Mea Bond je potvrdila da joj se iskreno sviđa zauzet dečko Đorđe Tomić i da nema hrabrosti da mu priđe ali je poručila nešto i za gledaoce ovog rijalitija.

Sinoć si tvrdila da te je Đorđe poljubio, a Ilijana je to videla. Da li se među vama rodila ljubav?

- Meni se Đole opasno sviđa, ali me nešto koči da mu to pokažem. On ima tvrdoglavu narav i drsko se ponaša prema meni, i prema drugima, ali u poslednje vreme je i on bacio oko na mene. Kad su bile nominacije on me je nominovao i rekao: "Zato što si ružna", a to je meni tajni signal za nešto drugo. I meni kada se neko dopada ja tako reagujem i odgovaram, a mislim sve suprotno. Mi se nismo poljubili ali bili smo blizu usana, a sad ne znam šta je Ilijana videla. Volela bih da ga opet poljubim makar samo jednom.

foto: Printscreen Happy tv

Gledaoci su imali priliku da vide tvoje razmenjivanje nežnosti sa Mastorom. Da li ćete vas dvoje ostvariti vezu ili samo flertujete? Šta misliš o njemu?

- Mastor je okej kao osoba ali je on za mene klinac još uvek, nekako se ne pronalazim kraj njega već se "sprdamo". U njemu vidim druga ništa više. Ponekad se držimo za ruku pred spavanje, ali to je više razmenjivanje trenutaka nežnosti. Mislim da je Mastor počeo da "gubi razum" i rekla sam mu više puta da se "iskulira" i da ne reaguje burno. Nemam snage da bilo kome pametujem jer treba da preživim vilu i da imam svoj šou. Očekujte neočekivano!

foto: Printscreen Happy tv

Dina i Požgaj su se muvali, a ti si pokušala da priđeš Dini da je savetuješ da to ne radi.

- Ja sam znala unapred da će se to desiti, Dina je takva osoba, kad pije izgubi kontrolu. Tako je bilo za Novu godinu, pokušavala je da poljubi njih šestoro. Ja sam joj prišla da kažem: "Mene osuđuješ a to isto radiš". Ovde u vili niko nema mu.a da radi nešto praktičino, jedino smo Ilijana i ja smele da prđemo Požgaju i zavrtimo mu u krilo na šta se on primio. Mene nije stid! Tako bi isto uradile Dina, Aleksandra i Nevena da su smele, ali nemaju hrabrosti! Ja ću opet udariti jako samo čekam svoju priliku, ali na nekom drugom.

Mili i ti ste konstantno u lošim odnosima a on ti zamera što se stalno mešaš u njegovu vezu sa Marijanom. Kako gledaš na sve to?

- Ne, ne...Mili se stalno meša u moj život ja se ne mešam u tuđe veze nego mi krivo što Marijana trpi njegovo psihičko maltretiranje konstantno. Sve dok sam ovde, družiću se sa kim poželim, a mešam se samo kada se radi i govori o meni.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Happy.rs, Foto: Printscreen/Happy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track