Najnovije vesti

ALEKSANDRA NAPUSTILA PORODIČNI DOM DRAGOJEVIĆA! Davidova majka besna na Koraćevu, a sina šta tek čeka kad se vrati iz rijalitija NIJE NI SVESTAN: Od Biljaninih reči SVE GRMI!
Foto: Printscreen

ŠOKANTNO

ALEKSANDRA NAPUSTILA PORODIČNI DOM DRAGOJEVIĆA! Davidova majka besna na Koraćevu, a sina šta tek čeka kad se vrati iz rijalitija NIJE NI SVESTAN: Od Biljaninih reči SVE GRMI!

Rijaliti

Aleksandra Subotić vratila se iz Novog Sada kući u Kaluđericu. Majka njenog bivšeg verenika, Biljana Dragojević, ističe da je nije izbacio Davidov očuh Predrag Opačić Mungos, već da je u pitanju bio dogovor između njih dve.

"Nije tačno, nije Mungos izbacio Aleksandru. Poznato je da se Mungos i ja ne slažemo u nekim stvarima... On ima neke svoje stavove, ja imam svoje i zato mi ne komuniciramo što se tiče rijalitija, jer se uvek posvađamo. To je dogovor između Aleksandre i mene, gde smo pod nekim pritiskom Davida u programu, što ja osuđujem najstrašnije... To što je on uradio meni se ne dopada, nisam se nadala da će on to tako uraditi. Nebitno je ko će njemu biti devojka, to je trebalo da uradi na neki drugačiji način, jer je, pre svega, mene stavio u neku mat poziciju. Ja nisam osoba koja bi otvorila vrata i rekla Aleksandri da izađe napolje, to nikada ne bih uradila. Ona i ja imamo korektan odnos i čuće se šta će dalje biti. Mi smo došle do tog nekog zaključka i dogovora šta da uradimo, šta je najbolje", počela je Biljana.

foto: Printscreen

Ona ne krije da o Ani Korać nema lepo mišljenje.

"Nemam lepo mišljenje o Ani, a pogotovo mi para uši njena rečenica: 'Šta će ona u tvojoj kući, kao da smo nas troje u vezi?'. Pa, izvini, devojko, ko je u čiju vezu upao?! Ti u Davidovu i Aleksandrinu, ili Aleksandra u vašu? To mi je toliko iritantno da eksplodiram kada se setim. Ne dopada mi se, ali to je njegov izbor, on će uraditi ono šta on hoće, ja nisam neko ko će njemu birati", ispričala je Biljana, koja se tokom Aleksandrinog boravka u rijalitiju brinula o njenoj ćerki Magdaleni.

foto: Printscreen

Razdvojenost od devojčice za koj use sada vezala više nego ikada teško joj pada.

"Magdalena je jako slatka i dobra devojčica. Prazni su mi dani sada, ja se nadam da to neće tako dugo trajati. Nismo je ispisali iz vrtića, napravili smo neku pauzu da vidimo šta će biti dalje. Ona je rekla da ide u Kaluđericu, pet dana da će biti. Upravo sada rade neko porodično stablo u vrtiću i ona crta mamu, dedu, i mene je negde uglavila..." objasnila je Davidova majka.

foto: Printscreen Instagram

Ona, inače, smatra da je Ljuba Pantović sve vreme imala za cilj to da razdvoji Subotićevu i njenog sina.

"Ljuba je za mene mnogo pokvarena žena i ja ne shvatam Davida, da ima neku komunikaciju sa njom. Kad je on bio u emisiji "Amidži šou" sat vremena je pričala o meni, o njemu, i uopšte blatila i iznosila stvari koje nemaju veze sa mozgom. Ne mogu da shvatim da David priča sa njom, kad zna šta je ona pričala i napolju. Ona je ušla sa ciljem da razdvoji Davida i Aleksandru, a David to nije smeo da dozvoli. Ljuba je ta koja svom detetu ne želi dobro!" rekla je Biljana, ističući da bi sada najradije sina izgrdila.

"Ja bih toliko toga njemu rekla, prvo bih ga strašno izgrdila zbog nekih stvari koje je uradio. Mene je stavio u najveći problem. On što priča da se njihova veza ljuljala napolju... Zašto si prijavio Magdalenu i Aleksandru na adresu pre ulaska u Zadrugu? Zašto si dozvolio da se dete upiše u vrtić, da ga ja vodim, da se ja vežem za dete? I onda, jednog momenta kad ti kažu Mića, Miki i Ana da izbaciš Aleksandru i dete iz kuće, šta? Je l' treba on da uzme čarobni štapić, a ja da otvorim vrata i kažem da izađe?! Ja to ne mogu! Prvo ću ga nagrditi zbog toga najstrašnije", zaključuje ona.

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs/Telegraf/Foto: Printscreen

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...