VLADIMIR TOMOVIĆ JAVNO ŠUTNUO STANIJU DOBROJEVIĆ: Sramota me što si bila sa fudbalerima i sportistima! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Facebook, Dragan Kadić, Luka Šarac, Saša Pavlić, Dado Đilas

BLAM

VLADIMIR TOMOVIĆ JAVNO ŠUTNUO STANIJU DOBROJEVIĆ: Sramota me što si bila sa fudbalerima i sportistima! (FOTO)

Rijaliti -

Staniju Dobrojević javno je pred milionskim auditorijumom ostavio dečko Vladimir Tomović, a "golub pismonoša" bio je voditelj Pinka!

foto: Printscreen

Razlog za raskid jeste njegova ljubomora, prvenstveno to što se starleta druži s Banetom Čolakom, ali i pominjanje prošlosti, pre svega bivših momaka: Viktora Troickog, Gojka Kačara, Lole Smiljanića, Vladimira Volkova, Marka Kešelja...

foto: Printscreen

Atraktivna starleta dobila je telefonski poziv s Vladimirom, ni ne sluteći šta je čeka. Stanija je otrčala u govornicu kako bi razgovarala sa dečkom, ali se iznenadila i to negativno.

foto: Printscreen

- Samo se ti šali, ionako se za koji minut nećeš šaliti. Najlepše od svega je da te volim. Prva stvar koju ću da ti kažem - skloni se od Baneta Čolaka, neću da pogled razmeniš sa njim. Izađi iz njegovog kreveta, spavaj u štali, na jezeru, doku, krovu. To mi stvara bespotrebnu nervozu. Posebno mi smeta ono o čemu smo pričali hiljadu puta, a to je spominjanje bivših - Kešelja, Smiljanića, Troickog, Kačara, Volkova... - počeo je Vladimir, nakon čega se veza prekinula.

foto: EPA / Focke Starngmanr

Stanija je iz govornice izašla očajna i žalila se zadrugarima da nije završila poziv, ali joj je muke odagnao "golub pismonoša", tačnije voditelj.

foto: Ana Paunković, Dragan Kadić

- Ono što Vladimir nije stigao da ti kaže jeste da niste više zajedno - rekao je voditelj.

foto: Printscreen

Stanija ga je gledala u neverici, a zatim kroz suze rekla:

foto: Printscreen

- Okej. Nije problem. Neću padati u nesvest, neću dramiti. Ne znam samo što je rekao da me voli - rekla je Stanija, nakon čega je otišla u sobu i pocepala Vladimirovu sliku, koju je držala kod kreveta, i počela da plače.

foto: Printscreen

Ona potom osvrnula se na Tomovićevu zamerku, koja je najverovatnije i razlog raskida, a to je njeno hvalisanje što je bila povezivana s raznim sportistima.

foto: Printscreen

- Juče sam pričala Lazaru o tome, spominjala sam sportiste, kako sam se sprdala s njima. Kada sam se pojavila na estradi, imala sam kratku aferu s Gojkom Kačarom, verovatno mi je to zamerio Vladimir. Polse Kačara, na mene su nasrnuli svi fudbaleri i sportisti, kao po dogovoru. Onda sam se ja sprdala s njima, kao što sam rekla tom košarkašu: "Dođi u Rumu." Kada je on došao, gledala sam ga kroz prozor i isključila sam telefon. Igrala sam se s njima, bila sam đavo! Moglo mi se, uživala sam u tome kad mi se već dalo. I to što ja to spomenem nije ništa loše što bi uticalo na moju vezu. Ako ga je to povredilo, onda su te emocije s njegove strane jeftine, nisu duboke, snažne - rekla je ona, nakon čega je otišla u pab i počela da plače.

foto: Printscreen

Kontaktirali smo i s Tomovićem, koji nam je besno poručio:

foto: Printscreen

- Nemam šta da kažem. Pišite šta hoćete - rekao je Vladimir i spustio slušalicu.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić/ Foto:

Stanija ponizila Vladimira Junačino crnogorska, je*o te Čolak!

Stanija je u pabu počela da priča s kamerom, u nameri da kaže Vladimiru šta sve misli o njemu.

foto: Printscreen YT

- Ne mogu da lupam glavom šta je razlog. Žao mi je što sam uopšte prihvatila poziv večeras jer s tobom, Vladimire, ne može da se priča. Niti preko poruka. Samo uživo! Samo zračiš i mračiš, najviše sam besna na samu sebe, trebalo je da znam da ne možeš sa ovim stvarima da se nosiš. Volim te, ali ultimatumi ne prolaze. Neću te spominjati, komentarisati, ne želim nijedno pitanje u vezi s tobom, ne želim više da te čujem, ni da te vidim. Gledao si me dok se svađam sa Zoricom, Rebekama, Ljubama, lepile su mi razne etikete, a tebi su problem Čolak i fudbaleri? Nisi ti tog kalibra da se nosiš sa ovakvom devojkom. Junačino crnogorska, m*donja veliki, j*bo te Bane Čolak - rekla mu je Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track