Najnovije vesti

STANIJA ZAKRVILA SA ANOM: Šmrčeš belo, bila si se Slobom, plaćaju te za pare! KORAĆEVA: Tebe je j*bao oženjen čovek, pa te PRETUKLA njegova žena (VIDEO)
Foto: Printcsreen

RAT

STANIJA ZAKRVILA SA ANOM: Šmrčeš belo, bila si se Slobom, plaćaju te za pare! KORAĆEVA: Tebe je j*bao oženjen čovek, pa te PRETUKLA njegova žena (VIDEO)

Rijaliti

Stanija Dobrojević u lice je sasula Ani Korać šta sve misli o njoj. Dobrojevićeva je podsetila na to da je Ani Kristina Kockar bila prijateljica, a da je ona njoj, kako tvrdi, iza leđa bila u vezi sa Slobom Radanovićem. Optužila ju je čak i da je koristila drogu.

 

Osim toga, Stanija je prozvala Koraćevu na prepiske u kojima od čoveka koji je ubijen, traži kokain. A prozvala ju je i da je drugarica podvodi i zatražila joj je da objasni odakle joj skupoceni satovi i automobili, odnosno od čega je sve to zaradila.

foto: Printcsreen

"Neke stvari postoje. Za sve ove spomenute imam samo nešto. Nudim ti 50.000 evra da idemo na poligraf, da mi nađete sa dokazima da sam bila u tom smislu sa njima. Za sve ove koji pričaju to za mene, evo nudim to. Godinama sam se slikala gola. Prostituke su zaštićene kao beli medvedi. Što se tiče Kije, ona je nju izdala, bila je sa Slobom. Imaš prepiske svakakve sa onim likom koji više nije živ", govorila je Stanija.

 

"Po*ebala si se s Slobom. Mogla si budeš odana svojoj prijateljici znaš kojoj, a ovoj iz rijalitija nisi. Izašle su ti prepiske sa čovekom, on je ubijen: Ljubavi možeš li da mi nabaviš belo da šmrčem", vikala je Stanija.

 

"Ti sa svojom seljačkom facom! Moj prijatelj je oženjen. Ima decu. Šta si radila na zimovanju, kada je došla njegova žena i pretukla te. Viđaš se s tim čovekom. Taj moj prijatelj. Ne živi ovde. J*beš se za pare, odličan moj prijatelj. Doviđenja i prijatno, sedi dole. Tukla te žena od mog prijatelja. Kapicu roze si zaboravila. Odakle ti pare da kupiš kola, on ti je kupio. Provaljena si, fejkušo - šokirala je sve Ana Korać.

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...