Najnovije vesti

MARINKOVIĆ OTKRIO ŠTA SU MU KULIĆI RADILI 2 MESECA PRED RIJALITI: Ivan svoju decu ne viđa, a sada je doneo NAJVAŽNIJU odluku!
Foto: Damir Dervišagić

OTVORIO DUŠU

MARINKOVIĆ OTKRIO ŠTA SU MU KULIĆI RADILI 2 MESECA PRED RIJALITI: Ivan svoju decu ne viđa, a sada je doneo NAJVAŽNIJU odluku!

Rijaliti

Ivan Marinković progovorio je o svom privatnom životu, pa i Miljani Kulić i sinu kog ima sa njom.

 

Rijaliti igrač je rekao da sve može da očekuje od Miljane i da je čuo da je njegova sestra negirala da je poslala socijalnu službu u rijaliti po dete. Ivan kaže da ga je bivša devojka 2 meseca pred ulazak u rijaliti uznemiravala, zajedno sa njenom porodicom, a misli da će to ponovo raditi, iako ima dečka.

 

foto: Printscreen

Jedina stvar koja veže ovaj par je dete.

 

"Na meni je sada jedna teška odluka, a to je kako da se izborim sa celom situacijom, da li da radim DNK test pošto je detetu kao otac upisano N. N. lice. Ne znam šta je najpametnije, pogotovo što će svaki moj postupak kod nje podići prašinu", rekao je Ivan.

 

foto: Instagram screenshot

Marinković ne viđa ćerku iz prvog braka sa Gocom Tržan, Lenu, a misli da njegova bivša žena nikada ne bi dozvolila da mu se ćerka javi u rijalitiju.

 

"Nemam pojma šta se dešava sa Lenom, i to me ubija. Znam da ide u školu i da su bili na zimovanju. Meni ćerka užasno nedostaje, Jeleni pričam o Leni kada skinemo bubice i kada legnemo u krevet. Pre nekoliko dana sam zaplakao, nisam nikome ni rekao zašto, ali sit sam se isplakao koliko mi je teško što je ne viđam. Posle Parova više neću ulaziti ni u jedan rijalitij već ću pokušati da sredim svoj život i situaciju sa ćerkom jer poslednji put smo se videli 2017. godine pred ulazak u Parove", izjavio je Marinković.

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Svet, Foto: Damir Dervišagić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...