Najnovije vesti

ODALA GA TETOVAŽA! Ana saznala da je David poslao Aleksandri TAJNU PORUKU, pa se pravdao bez prestanka! POMETNJA U RAJU (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVAĐA NA POMOLU

ODALA GA TETOVAŽA! Ana saznala da je David poslao Aleksandri TAJNU PORUKU, pa se pravdao bez prestanka! POMETNJA U RAJU (VIDEO)

Rijaliti

Ana Korać i David Dragojević tajno komunicirali ceduljicom na kojoj je pisalo "Šapo, volim te", međutim to su mnogi prokomentarisali da je David poslao tajnu poruku za Aleksandru jer Subotićka ima istetovirane šape. 

Naime, stiglo je pitanje za Dragojevića da li je ta poruka upućena njegovoj bivšoj devojci Aleksandri Subotić, koja je prepozantljiva po toj tetovaži.

"Napisao si Ani na papiru "Šapo, volim te". Aleksandra ima istetoviranu šapicu. Ako Ana tu poruku ne može da vidi, a kamera je to usnimila, kome je ta poruka upućena", pročitao je voditelj.

"Tu poruku je upravo meni Ana stavila u garderober i stavila ga u hotel. Ja nisam to napisao, Ana je. Aleksandra ima samo istetovirane šape. Opet mi se ne zovemo šape, nego sape", rekao je David.

"To su moja stopala. Mi se tako zovemo. Ja sam to napisala", objasnila je Ana.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...