Najnovije vesti

ALEKSANDRA SUBOTIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU: Evo u koji rijaliti i kada ulazi! David će da CRKNE OD MUKE kad čuje koji je HONORAR unapred dobila
Foto: Printscreen Instagram

RIJALITI SE NASTAVLJA

ALEKSANDRA SUBOTIĆ DONELA KONAČNU ODLUKU: Evo u koji rijaliti i kada ulazi! David će da CRKNE OD MUKE kad čuje koji je HONORAR unapred dobila

Rijaliti

Aleksandra Subotić, koja je udarila pesnicom Minu u glavu pa diskvalifikovana iz "Zadruge", vraća se u rijaliti.


Po svemu sudeći, posle brojnih spekulacija oko njegonog povratka, kao i prelaska u rijaliti "Parovi", stavljena je tačka i doneta konačna odluka.

 

"Bila je nervozna ovih dana, jer nije znala šta je pametno da učini. Išla je na tajne razgovore sa produkcijom "Zadruge", kao i "Parova". Ponude i sa jedne i sa druge strane bile su fantastične. Svi su joj ponudili da joj isplate honorar unapred, jer su svesni da je dobar rijaliti igrač i da će podići sam rijaliti na viši nivo. Konačno je prelomila i odlučila da ipak uđe u "Zadrugu". Sjajnu ponudu je dobila od produkcije "Parova", ali je shvatila da nema tamo nijednu priču koja bi mogla da se vrti oko nje. Svesna je da će uspeti da uništi Anu Korać i vrati Davida sebi ponovo. Kupila je novu garderobu, posetila kozmetičara, sve je uradila kako bi zablistala u punom sjaju i ušla na velika vrata u rijaliti ", završila je priču Subotićkina drugarica.

 

"Tačno je sve što ste čuli. Ulazim u "Zadrugu", mogu samo da kažem da sam dobila duplo veći honorar nego što sam imala", kratko je prokomentarisala Subotićka.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, čim joj je video leđa, David je brže bolje našao utehu u Ani i samim tim zaboravio na svoju veliku ljubav Aleksandru.

 

Subotićka se pohvalila novim stanom u Novom Sadu i na Instagram stori pokazala gde sada živi sa ćerkicom. 

Kurir.rs/Alo/Foto Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...