MOJA DEVOJKA JE KU*VA, A JA SAM JOJ MAKRO: Žestok obračun rijaliti igrača! Matora nasrnula na Pavla, ni obezbeđenje je nije zaustavilo! JEDVA GA SPASILI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kao razjareni bik

MOJA DEVOJKA JE KU*VA, A JA SAM JOJ MAKRO: Žestok obračun rijaliti igrača! Matora nasrnula na Pavla, ni obezbeđenje je nije zaustavilo! JEDVA GA SPASILI! (VIDEO)

Rijaliti -

Žestok obračun i "Zadruzi" nastao je između Jovane Tomić Matore i Pavla Jovanovića kada je učesnica nasrnula na svog cimera uz brutalne opaske, pa iz nejga tražila priznanje da je uzeo unapred novac jer mu je račun bio blokiran.

"Nemoj d ami se obraćaš. Je.em li ti sve na svetu! Jel si čula! Marš!", vikao je Pavle dok je Matora pokušavla da ga udari, u čemu su je sprečii zadrugari okupivši se oko njih dvoje u spavaćoj sobi.

"Ko je kome Jovanović, aj da pričamo malo", nastavljala je svađu Jovana, dok je Jovanović bežao pred njom.

foto: Printscreen

"Ajde, kad god hoćeš, je.em te u usta, i tebe i nju", čuo se Pavle koji je pokušavao da izbegne sukob. Međutim, to je još više razbesnelo učesnicu rijalitija, koju je obezbeđenje jedva obuzdalo, dok je iznosila Pavlov prljav veš.

Ona je zatim otkrila Pavlovu veliku tajnu, pa ga pred svima upitla zašto je tražio da mu produkcija uplati 3.000 evra unapred i zašto mu je račun bio blokira, pa i čiji je klub za koji se predstavlja kao vlasnik.

"Moja devojka je ku.va, ja sam joj makro. Evo. Jel si sada bolji čovek?", bila je besna Matora, a razlog je što je nekolicina ukućana njenu devojku Sanju koja je takođe u rijalitiju, nazvala ku.vom.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja