MI POZE NE BIRAMO, SVE SMO ISPROBALI! Vrela ispovest Milojka Božića: Na mašini za veš nam je sjajno, a kad joj se spustim dole moram da SKINEM PROTEZU! ŠOKIRAO!
Foto: Sonja Spasić

NEMA ŠTA DA KRIJE

MI POZE NE BIRAMO, SVE SMO ISPROBALI! Vrela ispovest Milojka Božića: Na mašini za veš nam je sjajno, a kad joj se spustim dole moram da SKINEM PROTEZU! ŠOKIRAO!

Rijaliti -

Milijana Bogdanović i Milojko Božić otkako su ušli u vilu "Parova" svakodnevno su u prilici da opravdaju titulu nakontroverznijeg para u Srbiji, kako svojim postupcima, pa tako i izjavama. O vrelim dodirima ispod pokrivača ne prestaje da se priče, a Milojko je otkrio da im najviše prija kada se prepuste jedno drugome bar jednom dnevno, jer to najviše vole.

foto: Printscreen Happy tv

"Seks imamo jednom dnevno, volimo oboje da se opustimo. Uglavom se spontano desi, a kada planiramo onda volimo da eksperimentišemo. Oboje volimo da razmenjujemo nežnosti na veš mašini, to nas dodatno uzbuđuje. Poze ne biramo, sve smo isprobali", ispričao je Milojko.

"Milijana zna da me najviše uzbuđuje kada me oralno zadovoljava. I njoj to prija, te ja volim i nju da vidim kako uživa dok se spuštam dole. Pre nego što počnem, obavezno skinem protezu kako bi ona doživela vrhunac", ispričao je on.

Od novca iz rijalitija u planu im je da obnove brvnaru u kojoj žive zajedno.

"Milijani ću ostaviti našu brvnaru u kojoj nas dvoje živimo. Mi planiramo da uložimo u nju sav novac koji ćemo zaraditi u ovom rijalitiju, te planiramo da je renoviramo celu jer je poprilično propala godinama", zaključio je on.

foto: Sonja Spasić

Kurir.rs/Alo/Foto: Sonja Spasić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track