JEZIVO

OVAKVE UVREDE DO SAD NISU PALE! Luna molila Marka da prestane, držala mu usta rukama, ali BEZUSPEŠNO: Miljković dao gas i NE STAJE! UŽAS! (VIDEO)

Rijaliti -

Marko Miljković i Lepi Mića još jednom raspravom u nizu podigli su ogromnu prašinu za crnim stolom. Pred svima, oni su jedan drugog počastili najgorim mogućim uvredama, a nijedan od njih nije imao nameru da stane.

Naime, Mića je kao ovonedeljni vođa zatražio od Marka da prokomentariše odnose u Beloj kući, a kako on nije bio previše inspirisan da to radi - pevač je počeo žestoko da ga vređa.

"Tata ti je svr*avao u usta! Je*em ti oba roditelja, oca, majku i brata..." nabrajao je Mića, ali Marko mu nije ostajao dužan!

"Je*i svoju, je*i, ali nemaš čime. Je*ao bi ti svoju, ali nemaš kako..." branio se smirenim tonom, ali Luna Đogani više nije mogla da podnese pritisak.

foto: Printscreen

"Marko... Marko! Prestani da se ponašaš tako! Lepo sam raspoložena i nemoj to da mi kvariš, neću da slušam kako te vređa", molila ga je ona i držala za usta, međutim nije uspela da ga zaustavi, jer su njih dvojica brzo nastavili rat.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja