ISTINA ISPLIVALA NAKON 2 GODINE NOĆNE MORE: Dalilu optužili da je Aleksandra zbog nje  izgubila BEBU, a Subotićeva je SVE LAŽIRALA! Ovo je sledeći potez bivše rijaliti učesnice (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

SADA JE SVE JASNO

ISTINA ISPLIVALA NAKON 2 GODINE NOĆNE MORE: Dalilu optužili da je Aleksandra zbog nje izgubila BEBU, a Subotićeva je SVE LAŽIRALA! Ovo je sledeći potez bivše rijaliti učesnice (FOTO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević oglasila se na svom Instagramu nakon što je videla izlaganje Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić u rijalitiju, a tiče se trudnoće koju je Subotićeva lažirala u jednom od rijalitija.

Devojka Davidovog brata koja je i sama učestvovala u "Parovima", a bila je okrivljena za gubitak Aleksandrinog deteta. Sada je srećna što je istina konačno isplivala na videlo.

foto: Printscreen/Instagram

"Pokucala je konačno istina na vrata. Sad iskreno razišljam o lepoj tužbi zbog svega ovoga. Da mi je bilo ko ikada rekao da ću 9. aprila 2019. u jedan sat posle ponoći konačno dobiti priznanje u "Zadruzi" da nisam ubila nikakvu bebu, jer beba nije ni postojala, ja bih mu rekla da je najveća budala", rekla je Dalila i dodala:

foto: Printscreen/Instagram

"E, moji ljudi, kako istina dođe nakon skoro dve godine, dve godine noćnih mora, raspravljanja o tome da li će iko ikada reći od tih učesnika tog morbidnog čina da nisam kriva i da je sve bilo fejk. Evo dođe i taj momenat! Spade teret i kamen sa srca. A oni, ti ljudi koji su učestvovali u tome, hoće li moći da nastave normalno? Ili možda bolje pitanje."

foto: Printscreen/Instagram

Na kraju je Dalila rešila da ne tuži Aleksandru zbog deteta i to zbog njene ćerke Magdalene.

"A onda skontaš da trebas prema monstrumu ispasti ponovo čovek... Odlučiti da ne uzmes deo hleba iz ruku deteta od 5, 6 godina... Nije ono krivo za monstruozno ponašanje majke u rijalitiju... Naš odgovor је da poklanjamo brdo barbika, lutkica itd... Budimo ljudi, Bog je tu da sudi", izjavila je ona.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track